Atlantae

Atlantae, opgericht in 2001, heeft zich de voorbije jaren gespecialiseerd als Executive Search kantoor voor zeer ervaren management, technische, en commerciële profielen binnen de B2B technologische bedrijven.

In 2012 trad Atlantae toe tot Rialto Recruitment NV om een aanvulling te zijn in de zoektocht naar technische knelpuntberoepen binnen het midden en hoger management (from floor to boardroom). Sinds april 2016 is Atlantae bovendien als exclusieve Belgische partner, toegetreden tot het wereldwijde IMSA netwerk, met vestigingen in meer dan 25 landen (www.imsa-search.com). Wij ondersteunen dan ook zeer graag onze klanten in hun zoektocht naar high potentials om te gaan werken across the globe (inclusief expat contracten).

Naast high level executive search, bieden we ook aan onze klanten de volgende diensten aan: strategische consultancy bij transitiemanagement, en (loopbaan)-coaching. We zijn hiervoor erkend door het Vlaamse Gewest in het kader van de KMO-P portefeuille, zowel op het vlak van advies, opleiding, alsook strategisch advies. Voor deze extra diensten helpen we graag om het project bij onze klanten door het Vlaamse Gewest te laten subsidiëren.

ATLANTAE
www.atlantae.eu
info@atlantae.eu
+32 (0)3 443 04 81

Schrijf je in
op onze mailinglijst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.