DARWIN – op maat van start-ups

Welkom in het kloppend hart van het Wetenschapspark. Incubator DARWIN is met zijn open architectuur een uniek gebouw, waar je labo’s, kantoren en moderne vergaderinfrastructuur vindt,
maar ook de gezellige bar Harriet.  Darwin is kiezen voor een professionele start, een dynamische community en een toffe werkplek tussen collega ondernemers.

Flexibele contracten en weinig administratieve rompslomp maken dat start-ups zich meteen thuis voelen. Als je daar behoefte aan hebt, omringen we je van bij de start met de juiste experten. Ons vriendelijk en vlot secretariaat ontvangt jouw klanten, beantwoordt jouw telefoon en zorgt voor een lekkere kop koffie.

In incubator Darwin kies je voor een dynamische community waarin alles draait om kennis, netwerken en leren van elkaar. Je collega-ondernemers werken net als jij aan nieuwe producten of innovatieve diensten. Die focus op innovatie en wetenschap maakt dat de bedrijven die hier huizen ook kunnen leren van elkaars knowhow. Bovendien vormen de open sfeer, het aantrekkelijke gebouw en de unieke werkomgeving een sterke troef bij het aantrekken van nieuwe medewerkers.

Lees hier hoe Incubator Darwin omgaat met Covid-19.

De troeven van DARWIN

Schrijf je in
op onze mailinglijst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.