Economic outlook met Philippe Gijsels, BNP Paribas Fortis – 17/10

Blijft u graag op de hoogte van actuele macro-economische onderwerpen of wil u meer weten over de vierde industriële revolutie?
Kom dan op woensdag 17 oktober naar het Wetenschapspark, Galileilaan 15 in Niel daar verwelkomen wij u graag op een ontbijt vanaf 7u30.

Van 8u15 tot 9u30 geeft Philippe Gijsels u zijn visie op de financiële en economische actualiteit. Hij is een gevestigde waarde in de financiële wereld en komt regelmatig in het nieuws of wordt geciteerd in de Belgische en internationale pers zoals De Tijd, CNBC, Bloomberg en Reuters.

Waarom zou u zich inschrijven? Het zijn boeiende tijden op de financiële markten. Door de America First politiek van Donald Trump vloeit er een ongeziene hoeveelheid liquiditeit richting de Verenigde Staten. Daardoor doen Amerikaanse activa het relatief goed. En dat heeft niet in het minst te maken met de explosieve stijging van de Nasdaq. De vragen die op eenieders lippen branden is of we hier net als in 2000 te maken hebben met een bubbel? Wat zijn de risico’s van het Amerikaanse succesverhaal? Welke impact heeft dit op de nieuwe innovatiegolf uit China? En bieden de pharma en de biotech sector nog kansen?

Met plezier zullen we bij deze vragen blijven stilstaan naast onze gebruikelijke economische reis rond de wereld in 90 minuten.

Interesse? Schrijf u snel in door op deze mail te antwoorden. De plaatsen zijn beperkt.

Ik kijk er alvast naar uit u te mogen verwelkomen op onze Breakfast meeting van 17 oktober. Er is voldoende parking vlakbij het Wetenschapspark.

Schrijf je in
op onze mailinglijst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.