Harriet Connect Café Presents Rialto Recruitment

Ken jij je buurman in Incubator Darwin? Om de interactie tussen de ondernemers te bevorderen organiseren we de derde editie van het Harriet Connect Café. Een informeel samenzijn tijdens de lunch (12u tot 13u30) om de medebewoners wat beter te leren kennen.

Donderdag 7 juni zetten we Rialto Recruitment graag in the spotlights. Na een korte presentatie van dit bedrijf voorzien we een lunch, aangeboden door Bar Harriet, gecombineerd met een speeddatingformule om je collega-ondernemers op een fijne manier snel (wat beter) te leren kennen.

Kennis maken met elkaar op een gezellige manier en met iets lekkers in de hand staat centraal. Wie heeft hier nu geen zin in?!

Graag wat meer weten over Rialto? Rialto Recruitment is de nieuwe naam gekoppeld aan 17 jaar ervaring als gespecialiseerd Wervings- en Selectie, en Executive Search kantoor voor hoger opgeleide technische, commerciële en management profielen. Specialiteiten zijn: intense zoektocht naar professionele Bachelors, Masters of Science (Ing, ir, Bio-ir) en wetenschappelijke PhD profielen met een speciale focus op de markten van Life Sciences, Automatisering, Electronica, Chemie, Mechatronica en Robotica. Vanuit onze prachtige Darwin locatie bouwen zij hun diensten verder uit. Een 2de kantoor werd ook recent geopend op de site van C-Mine in Genk.

Naast Executive Search, zijn zij ook door Federgon erkend als uitzendkantoor voor technische profielen, en kunnen zij de contractuele zaken van jullie overnemen. Mensen die werk zoeken, en/of jonge schoolverlaters nog steeds op zoek naar een baan, kunnen via een interim contract tewerkgesteld worden in afwachting van een vaste aanwerving. Rialto Recruitment is vorige jaar door LLOYD’s kwaliteitsgecertificeerd geworden en heeft als een van de eerste bureau’s het Federgon RSS Quality Label mogen ontvangen.

Hebben jullie “internationale” ambities? Dan ook kan Rialto Recruitment als exclusief Belgische partner van het wereldwijde IMSA netwerk (www.imsa-search.com) de contacten leggen én coördinatie verzorgen met andere Executive Search bureau’s binnen ons netwerk, momenteel vertegenwoordigd in 25 landen wereldwijd.

Zij bekijken graag jullie noden wat invulling betreft van knelpunt beroepen, en willen hier zeker als medebewoners van de site van de Universiteit Antwerpen een “speciale” prijs voor maken. Meer info op www.rialtorecruitment.eu en www.atlantae-executivesearch.eu

We hopen je van harte te mogen verwelkomen op donderdag 7 juni om 12u.

See you soon @ our Harriet Connect Café!

 

Schrijf je in
op onze mailinglijst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.