Harriet Connect Café Presents TRI-VIZOR

Ken jij je buurman in Incubator Darwin? Om de interactie tussen de ondernemers te bevorderen organiseren we wederom een leuke editie van het Harriet Connect Café. Een informeel samenzijn tijdens de lunch (12u tot 13u30) om de medebewoners wat beter te leren kennen.

Donderdag 28 juni zetten we TRI-VIZOR graag in the spotlights met een hot topic. Na een korte presentatie van dit bedrijf voorzien we een lunch, aangeboden door Bar Harriet, gecombineerd met een speeddatingformule en een inspirerende babbel met jouw collega-ondernemers.

Kennis maken met elkaar op een gezellige manier en met iets lekkers in de hand staat centraal. Wie heeft hier nu geen zin in?!

Graag wat meer weten over TRI-VIZOR?
Tri-Vizor is een radicale vernieuwer die sinds de start vanop het wetenschapspark actief is. Dit disruptieve bedrijf is de eerste neutrale orkestrator in de logistiek en organiseert in essentie “Carpooling for Cargo”. Daartoe zet het bedrijf structurele samenwerkingsverbanden op om transport en logistiek efficiënter en dus duurzamer te organiseren.

Thema op donderdag 28/06: Online winkelen: makkelijk, snel, maar is het ook slim? Prof. dr. Alex van Breedam over de vlucht van webwinkels en de logistieke en maatschappelijke impact van ons koopgedrag.

We hopen je van harte te mogen verwelkomen op donderdag 28 juni om 12u.

See you soon @ our Harriet Connect Café!

Schrijf je in
op onze mailinglijst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.