Partners Darwin pitchen zich aan jou – 30/11 van 12u00 tot 13u30

Incubator Darwin en haar partners: BNP Paribas Fortis, EY, Gevers, Inventi, ING, KBC, Lige, SD Worx en Xerius verwelkomen je graag tijdens onze partnerlunch op donderdag 30 november van 12u00 tot 13u30.

De rollen even omgekeerd, deze keer zijn het niet de bedrijven die pitchen aan een partner maar net de partners die zich pitchen aan onze huurders van Darwin. In maximum 3 minuten tijd dienen zij zich voor te stellen. Kom te weten met welke vragen/problemen je bij hen terecht kan en wat ze allemaal te bieden hebben. Dit alles tijdens een gezellige lunch helemaal gratis aangeboden door Coffee Bar Harriet. Wat het juist zal zijn, laten we nog even in het midden maar dat het lekker zal zijn, kunnen we je verzekeren!

Daarnaast tonen we eindelijk ook graag aan jullie onze nieuwe website aan jullie en ook de plek waar je het overzicht van onze partners kan terugvinden. Als laatste ontvangen jullie ook nog per bedrijf een kleine verrassing. Als dat geen redenen in overvloed zijn om zeker deel te nemen.

Schrijf je in
op onze mailinglijst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.