Harriet Connect Café presents Visielab

Ken jij je buurman in Incubator Darwin? Om de interactie tussen de ondernemers te bevorderen organiseren we een nieuw Harriet Connect Café. Een informeel samenzijn tijdens de lunch (12u tot 13u30) om je medehuurders wat beter te leren kennen.

Donderdag 21 september staat het 2e Harriet Connect Café op de planning. Een speciaaltje want geen huurder maar onderzoeksgroep Visielab plaatsen we in the spotlight.

Na een korte presentatie van Visielab voorzien we ook een speeddateformule om je collega-ondernemers op een fijne manier snel (wat beter) te leren kennen.

Graag wat meer weten over Visielab:
“Visielab is een onderzoekgroep, gespecialiseerd in beeldverwerking. Visielab onderzoek o.m. hoe je met X-stralen beeldvorming zo goed mogelijk 3D of 4D beelden kan maken. Toepassingen zijn zeer ruim, gaande van procesoptimalisatie van diamant, design van gepersonaliseerde voorwerpen, online inspectie, metrologie (precisiemetingen), monitoren van bakprocessen of vloeistofstromen, …” vertelt Prof. Jan Sijbers van de onderzoeksgroep Visielab. Ook Bram Verbinnen van de dienst Valorisatie van de UAntwerpen zal aanwezig zijn als matchmaker van dienst.

Gezellig met een lekkere lunch in de hand elkaar wat beter leren kennen staat centraal.
Wie heeft hier nu geen zin in?!

Nog niet helemaal overtuigd? ‘Foodie Thursday‘ zal de lunch verzorgen en als je deelneemt aan ons Harriet Connect Café zelfs gratis!

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen donderdag 21 september om 12u.

Schrijf je in
op onze mailinglijst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.