Focus Park

HEALTH, ENVIRONMENT, IT en LOGISTIEK

Het wetenschapspark is een campus voor innovatieve bedrijven; ondernemingen die inzetten op onderzoek en ontwikkeling, vormen dan ook de belangrijkste doelgroep. Bedrijven actief in IT, Health, Environment, Sciences genieten het meeste voordeel van de intensieve samenwerking met Universiteit Antwerpen.

HEALTH & ENVIRONMENT: EEN RUIMER ONDERZOEKSGEBIED DAN JE DENKT!

Alle kennisondernemingen die met hun onderzoek kwalitatief bijdragen aan een positieve impact op de natuur, ons leefmilieu, de voedselketen, de volksgezondheid en de technologische sector, zijn welkom op de bedrijfscampus. Wetenschapspark Universiteit Antwerpen kiest bewust voor een ruime, open invulling van onderzoeksexpertises op het park. Want hoe groter de diversiteit aan ondernemingen, hoe interessanter de onderlinge kruisbestuivingen.

OOK WELKOM VOOR AANVERWANTE SECTOREN:

Natuurlijk kunnen ook bedrijven die focussen op een aanverwante sector zich aanmelden op het Wetenschapspark. Met elke kandidaat-ondernemer verkennen we de mogelijkheden. We zoeken steeds hoe de specifieke faciliteiten van het park en het netwerk, de groei van elke onderneming kan versterken.

Ook voor kwalitatieve dienstverleners die kennisintensieve bedrijven ondersteunen op vlak van onder meer fiscaliteit, HR, marketing of IT is ruimte beschikbaar.

 

Schrijf je in
op onze mailinglijst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.