Beschikbare Ruimte

Bekijk samen met ons wat de mogelijkheden zijn op het park?

Lees meer!

N18 – doorgroeien

POM Antwerpen beheert op de campus een eigen doorgroeigebouw. Ingebed in één van de taluds heb je vanuit dit gebouw een prachtig zicht op het aangrenzende natuurgebied. Je kan er flexibele kantoorruimtes huren (vanaf 250m²) die kunnen worden omgebouwd tot labo’s.

ID doorgroeigebouw N18

    3500m² aan kantoor- en laboruimten.
    Gemeenschappelijk groenbeheer, sanitaire voorzieningen en afvalophaling.
    Toegang tot faciliteiten en events in incubator Darwin aan gereduceerd tarief.
Interesse? Ontdekken waarom N18 iets voor jou is?

title

Erik Lejeune
Aanspreekpunt Parkmanagement
+32 3 240 58 50

In beeld: BioOrg

Aan het woord: Koen De Koster, oprichter en CEO van BioOrg

Meer dan tien jaar geleden begonnen Koen De Koster en Filip Willocx hun zoektocht naar een innovatieve manier om zichtbare vervuiling maar tegelijk ook fijnstof en vluchtige organische stoffen in de binnenlucht tegen te gaan.

In 2009 bracht BioOrg zijn eerste product op de markt. Deze technologie is door verschillende Internationale patenten beschermd. Bedrijven als Colruyt, KBC en ook de Vlaamse overheid zijn klant net als onze incubator Darwin op het park.

Vandaag telt het bedrijf 7 medewerkers. BioOrg kende een grote stijging in het aantal aanvragen voor de biologische verneveling van kantoren tijdens de COVID-19 periode. “Naast de door de overheid verplichte maatregelen voor ontsmetting van contactoppervlakken, zorgt BioOrg voor luchtzuivering en extra hygiëne door een ecosysteem van goede bacteriën aan te brengen”, aldus Koen De Koster, CEO BioOrg.

“We zijn blij dat het Wetenschapspark sterk inzet op de synergie tussen werk en ontspanning in volle natuur. POM Antwerpen zorgt voor een groene omgeving, zowel binnen in de gebouwen als buiten door de aanleg van een bloemenweide, waterbekkens, wandelpaden,… Ook het eu.reca initiatief zet in op onderwerpen die ons nauw aan het hart liggen, denk maar aan de recente ‘workstream’ over luchtkwaliteit. Als je al deze voordelen in acht neemt, snap je waarom we zeer enthousiast zijn om op dit Wetenschapspark ons bedrijf verder te laten groeien en bloeien. En groeien doen we sterk.”