Leer onze nieuwe huurder YUN Probiotherapy kennen!

Na een succesvolle crowdfundingcampagne lanceert Yun Probiotherapy een reeks revolutionaire huidverzorgings-producten gebaseerd op vriendelijke bacteriën. De Belgische biotech-startup is het eerste bedrijf ter wereld dat er in geslaagd is om levende probiotica succesvol te verwerken in commercieel beschikbare huidverzorgings-producten. YUN Probiotherapy staat voor een volledig nieuwe categorie binnen de huidverzorging en is een belangrijke wetenschappelijke doorbraak in het terugdringen van het gebruik van antibiotica. De producten zijn voor iedereen verkrijgbaar.

Producten van YUN

Tom Verlinden, Managing Director van YUN Probiotherapy: “Als voormalig apotheker heb ik me dikwijls afgevraagd: Waarom doden we de goede bacteriën in de strijd tegen de slechte? Met YUN zijn we uitgegaan van een eenvoudig, maar radicaal idee: Wat als we nu gewoon de juiste, vriendelijke bacteriën zouden toevoegen? Zo behandelen we niet alleen de symptomen, maar versterken we de belangrijke beschermlaag van de huid ook op langere termijn. En dat is precies waar we vandaag in geslaagd zijn!” Met de producten van YUN pak je niet alleen snel en effectief de symptomen aan van kwaaltjes als acne, voetschimmel en vaginale infecties. YUN lanceert daarnaast ook een uitgebreid gamma speciaal voor de dagelijkse huidverzorging. Tom Verlinden van YUN: “Onze producten werken op twee manieren. Enerzijds voegen we vriendelijke bacteriën toe op plaatsen waar de huidproblemen zich voordoen. Anderzijds beschermen we duurzaam het microbioom, de belangrijke beschermlaag van de huid.”

De producten van YUN Biotherapie zijn verkrijgbaar via Yun-probiotherapy.com/buy en via geselecteerde retailers en apothekers. YUN Probiotherapy verwacht in de toekomst nog aanvullende producten en toepassingen te ontwikkelen binnen de probiotherapie.
YUN NV is een particulier Europees biotechbedrijf dat nauw samenwerkt met enkele van Europa’s meest vooraanstaande experts in probiotherapie. Voor meer info: yun-probiotherapy.com of breng ze een bezoekje in Incubator Darwin!

Lees het volledige artikel van YUN

Schrijf je in
op onze mailinglijst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.