Rialto Recruitment werft 2 collega’s aan

Dat het met Rialto Recruitment, met hoofkantoor op het Wetenschapspark UAntwerpen in Niel, goed gaat, is geen twijfel mogelijk. Recent opende ze een nieuw kantoor in Brussel op de Louisalaan en nu kondigen ze aan dat ze op zoek zijn naar twee nieuwe collega’s. Een persoon om het team te vervolledigen in Niel en een tweede persoon voor hun kantoor in Brussel.

Kernwoorden zijn: Enorme passie en liefde voor het vak, Enthousiast, communicatief, en teamspeler. Toch wel een beetje “pitbull” mentaliteit, een vastbijtertje, want onze specialisatie is het zoeken naar kandidaten voor knelpuntberoepen en met onze klanten hebben wij een “failure is not an option policy”.

Wie is Rialto Recruitment?

De Rialtobrug is “de” brug in de Italiaanse stad Venetië over het Canal Grande, de levensader van Venetië. Het is de oudste en bekendste van de vier bruggen over het Canal Grande. Deze brug vormde de inspiratie voor de nieuwe naam van ons bedrijf Rialto Recruitment, meer specifiek het “verbindend element”. Wij zijn bruggenbouwers, en vormen de verbinding tussen enerzijds hogescholen, universiteiten en anderzijds de industrie, we vormen de verbinding tussen onze kandidaten en onze klanten/opdrachtgevers, en we bieden aan onze sollicitanten graag een brug aan als opstap naar hun verdere carrièreontwikkeling. Om verder aan de persoonlijke toekomst te bouwen van onze kandidaat/sollicitanten, maar ook aan de economische toekomst en groeiperspectieven van onze klanten, én zelfs aan de eigen toekomst van ons bedrijf en onze nu reeds 9 enthousiaste collega’s zoeken we 2 nieuwe collega’s.

Als specialistisch executive search bureau, in een constante zoektocht naar technische professionele en academische Bachelors (BSc), Masters (BSc) en wetenschappers PhD’s, trekken we zeer ervaren profielen aan voor technische, commerciële, en diverse managementfuncties bij onze B2B klanten.

Wat verwachten wij niet van onze nieuwe collega?

 • Dat hij/zij zich constant moet zorgen maken dat het werk niet wordt gewaardeerd door klanten die al een oplossing hebben gevonden bij een ander bureau omdat ze de vraag gesteld hadden aan 10 kantoren, we werken immers als search bureau met klanten die ons een exclusief mandaat gunnen om voor hen de beste medewerker te vinden.
 • Dat hij/zij zich constant onder tijdsdruk voelt binnen detacheringskantoren die binnen de week een ingenieur moeten vinden, of een potentiële kandidaat moet “pushen” omdat een van hun collega’s “op de bank” zit, we krijgen de tijd die nodig is om de betere kandidaat te vinden, en met hem/haar af te stemmen waarom een vervolgstap naar onze klant een stap in de carrière kan betekenen.
 • Dat hij/zij constant op pad moeten gaan met een commerciële druk om opdrachten binnen te halen. Gezien onze acceptatie in de markt voor onze gespecialiseerde aanpak, kunnen wij werken voor telkens terugkerende klanten, en dit al > 15 jaar lang. Daarnaast hebben we ook mensen aan boord die zich specifiek met het commerciële aspect bezig houden. Onze Recruitment Consultants kunnen zich daardoor focussen op het vinden van geschikte kandidaten en het invullen van dossiers.
 • Strenge targets over het aantal telefoontjes/mails naar kandidaten of druk om kandidaten te “verkopen” aan potentiële klanten. Wij geloven niet in kwantiteit, wél in kwaliteit.

Wat kunnen we wél bieden?

 • Een 6 à 8-tal dossiers waar simultaan dedicated op gewerkt kan worden vanaf intake bij de klant (géén sales/prospectie), search, interviews, voorstelling bij klant,… tot invulling van dossier en “nazorg” (op tijd en stond eens nabellen hoe het met de aangeworven kandidaat gaat)
 • Werken op een vertrouwensvolle manier met “onze” klanten die ons een exclusief partnership hebben gegeven en waar we in een realistisch overeengekomen tijdsbestek op zoek kunnen gaan naar de beste kandidaat.
 • Benaderen, zoeken en gesprekken hebben met top kandidaten, ingenieurs, wetenschappers, managers, die echt geïnteresseerd zijn in een nieuwe uitdaging, en waar wij als ambassadeur van onze klant hen verder begeleiden in het kennismakingsproces mét onze klant.
 • Exclusieve search dossiers maar ook wel voor exclusieve top industriële bedrijven die waarde hechten aan hun HR Business Partner en ons het vertrouwen geven dat wij hun bedrijf mee helpen groeien.
 • Het kunnen werken in een fantastische omgeving, het nieuwe Wetenschapspark van de Universiteit Antwerpen in Niel, tussen bossen en vijvers in een zeer ontspannend kader of op de begeerde Louisalaan in Brussel.
 • En last but not least, eigen toffe collega’s die voor elkaar opkomen en elk dossier in team met elkaar bespreken om te helpen voor onze klant de beste oplossing te kunnen vinden, immers het vertrouwen van onze klant vertalen wij als resultaatverbintenis naar onze klant.

Het profiel

 • Een eerste werkervaring in rekrutering is aangewezen. Maar wij leren je graag verder op om een (nóg) succesvol(ler) recruiter te worden.
 • Vooral een enorme passie en liefde voor het vak van werving en selectie om te zoeken naar de gepaste kandidaat.
 • Een hogere opleiding, waarbij een technische richting zeker een pluspunt betekent.
 • Enthousiast, communicatief, en teamspeler.
 • Toch wel een beetje “pitbull” mentaliteit, een vastbijtertje, want onze specialisatie is het zoeken naar kandidaten voor knelpuntberoepen, en met onze klanten hebben wij een “failure is not an option policy”.

Het aanbod
Ons aanbod is afhankelijk van het statuut, we staan open voor vaste indienstname (part time, full time), of voor zelfstandigen die zich aan ons kantoor willen binden.

 • Een mooi pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (correct en marktconform loon en zeer mooie bonusvoorwaarden)
 • Maaltijdcheques (8€) en Ecocheques (250€/jaar)
 • Netto vergoeding in het kader van onze flexibele werkovereenkomst (géén 9 to 5 mentaliteit)
 • Een representatieve bedrijfswagen met tankkaart, of naar keuze een mobiliteitsbudget
 • Een zeer ruim dekkende groepsverzekering (6% van het bruto jaarloon volledig ten laste van Rialto)
 • De beste hospitalisatieverzekering op de markt, inclusief ambulante zorg (kosten voor dokter, apotheker, tandarts, optieker, …), en dit voor de ganse familie (partner en kinderen)
 • Uiteraard de werkmiddelen zoals laptop, smartphone, …
 • Naast de wettelijke 20 vakantiedagen, 10 wettelijke feestdagen, 12 ADV dagen, bieden we ook anciënniteitsdagen, en opleidingsdagen om technische kennis en ervaring op te doen door deel te nemen aan beurzen en congressen.
 • Voor zelftstandigen of freelancers kunnen wij ook een gepast voorstel uitwerken.

Meer informatie
Voelt u zich aangesproken door de functie? Neem dan snel contact op met ons. We nemen zeker de nodige tijd om uw CV en motivatiebrief door te nemen om dan zo snel mogelijk een vervolgafspraak in te plannen. Uw gegevens worden met de grootste discretie behandeld. Reageren kan via mail op ellen.gillis@rialtorecruitment.eu

Contactpersoon:
Ellen Gillis, Recruitment Consultant +32 3 443 04 82 – ellen.gillis@rialtorecruitment.eu

Schrijf je in
op onze mailinglijst

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.