Wat is Wetenschapspark UAntwerpen eigenlijk?

Welkom op Wetenschapspark Universiteit Antwerpen, de ideale uitvalsbasis voor kennisintensieve ondernemingen.

Wetenschapspark UAntwerpen is een uitzonderlijk mooi gelegen bedrijventerrein met kantoorruimte en laboratoria voor starters, groeiers en grote bedrijven in de life & environmental sciences en IT. De slimme combinatie van kennisclustering, inspirerende architectuur, professionele bedrijfsondersteuning en een vlotte bereikbaarheid op de verkeersas Antwerpen-Brussel.

HISTORISCHE SITE

Waar vroeger kleiputten werden gegraven en bakstenen lagen te drogen, timmeren nu wetenschappers en ondernemers aan hun toekomst, omringd door ongerepte natuur.

HEALTH & ENVIRONMENT: EEN RUIMER ONDERZOEKSGEBIED DAN JE DENKT!

Alle kennisondernemingen die met hun onderzoek kwalitatief bijdragen aan een positieve impact op de natuur, ons leefmilieu, de voedselketen, de volksgezondheid en de technologische sector, zijn welkom op de bedrijfscampus. Wetenschapspark Universiteit Antwerpen kiest bewust voor een ruime, open invulling van onderzoeksexpertises op het park. Want hoe groter de diversiteit aan ondernemingen, hoe interessanter de onderlinge kruisbestuivingen.

Wie beheert het Wetenschapspark eigenlijk?

Wetenschapspark Universiteit Antwerpen is een partnership tussen POM Antwerpen en Universiteit Antwerpen. Deze unieke samenwerking en locatie wil innovatief ondernemerschap stimuleren, ondersteunen en promoten in de Provincie Antwerpen.

POM Antwerpen is eigenaar, beheerder en ontwikkelaar van het Wetenschapspark. Met de inrichting van duurzame bedrijventerreinen rond
strategische kennisclusters wil POM Antwerpen de regio Antwerpen economisch versterken.

Meer info over POM Antwerpen.

Universiteit Antwerpen is de wetenschappelijke kennisconnectie en zorgt voor een voortdurende instroom van nieuwe inzichten en valorisatiepotentieel. Ze is fysiek aanwezig door de nabijheid van de Drie Eiken-campus. De dienst Valorisatie is daarbij het aanspreekpunt voor alle soorten academische samenwerkingen en kennisoverdracht.

Meer over Universiteit Antwerpen.

Schrijf je in
op onze mailinglijst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.