Wie zijn wij

Overzicht Wetenschapspark

Wetenschapspark Universiteit Antwerpen is de ideale locatie voor innovatieve, research gedreven ondernemingen actief binnen Health en Environment. Iedereen kan bij ons terecht van coworker met een business plan in de dop tot multinational.Ontdek onze unieke bedrijfscampus, laat je inspireren door collega-ondernemers, haal het beste uit je team, kortom zet je ambitie om in daden.

Achter het Wetenschapspark Universiteit Antwerpen zit een dynamisch team dat jouw uitdagingen begrijpt en inzet op het vinden van de beste oplossing. Of het nu gaat om de zoektocht naar financiering, het aantrekken van medewerkers of het op poten zetten van een uniek netwerkevent, we hebben de juiste mensen voor de juiste job. Daarnaast kunnen we rekenen op de steun en expertise van de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Antwerpen die het aanspreekpunt is voor al je vragen rond vastgoed en parkbeheer. Onze uitstekende relatie met de Universiteit Antwerpen zorgt ervoor dat ook jij gemakkelijk de weg vindt naar baanbrekende onderzoeksgroepen.

Wie beheert het Wetenschapspark?

Wetenschapspark Universiteit Antwerpen is een partnership tussen POM Antwerpen en Universiteit Antwerpen. Deze unieke samenwerking en locatie wil innovatief ondernemerschap stimuleren, ondersteunen en promoten in de Provincie Antwerpen.

POM Antwerpen is eigenaar, beheerder en ontwikkelaar van het Wetenschapspark. Met de inrichting van duurzame bedrijventerreinen rond
strategische kennisclusters wil POM Antwerpen de regio Antwerpen economisch versterken.

Meer info over POM Antwerpen.

Universiteit Antwerpen is de wetenschappelijke kennisconnectie en zorgt voor een voortdurende instroom van nieuwe inzichten en valorisatiepotentieel. Ze is fysiek aanwezig door de nabijheid van de Drie Eiken-campus. De dienst Valorisatie is daarbij het aanspreekpunt voor alle soorten academische samenwerkingen en kennisoverdracht.

Meer over Universiteit Antwerpen.

Schrijf je in
op onze mailinglijst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.