Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren van diverse afmetingen nu te huur.

 

Lees meer!

ADM

ADM, gevestigd in Incubator Darwin wil je helpen met het uitbreiden van je netwerk en het delen van ideeën met professionals. Het ADM-netwerk verbindt, inspireert en coacht professionals, waarbij innovatie, samenwerking en klantbetrokkenheid centraal staan.

Groei – Zichtbaarheid – Netwerk
We willen allemaal futureproof worden. We willen als merk en als werkgever beter zichtbaar zijn. Je hebt een sterk en duurzaam netwerk nodig om je als bedrijf te laten groeien.

Digitaal zakendoen, digitale mensen, inclusie
Om toekomstbestendig te worden, heb je je bedrijf en je mensen nodig om zich te ontwikkelen, digitaal aan de top te geraken en te blijven. Dit kun je niet alleen: je hebt de geest, de kennis en ervaring van verschillende profielen en afdelingen nodig.

ADM helpt u deze doelen te bereiken
ADM geeft je de mogelijkheid om sterke relaties op te bouwen, meer inzichten te krijgen, de inspiratie op te doen die je nodig hebt en de kennis van je organisatie uit te breiden. Ontmoet professionals van verschillende bedrijven, domeinen, achtergronden en met allerhande expertises. Door deel uit te maken van de ADM-community kan je ook de betrokkenheid van je medewerkers en de persoonlijke ontwikkeling van je mensen vergroten.

Meer info over ADM?

www.adm.be

 

Knoop je graag een gesprek aan? Je kan ons vinden in:

Incubator Darwin
Galileilaan 15
2845 Niel