Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren van diverse afmetingen nu te huur.

 

Lees meer!

Services & community

De zoektocht naar de beste experts of de juiste partners is best tijdrovend. Maar als je ze vindt, geeft dat jouw bedrijf een enorme boost. Ontdek onze zes services die we graag voor jouw bedrijf ter beschikking stellen want naast een groene omgeving willen we vooral een inspirerende omgeving zijn. Nood aan een break of andere inzichten? Leer jezelf of je collega ondernemers beter kennen tijdens een lezing, wandeling in het groen, happy hour of pingpongtoernooi. Helemaal vrijblijvend, altijd een succes.

Parkbeheer

POM Antwerpen traceert collectieve behoeften en gaat ermee aan de slag. Het Wetenschapspark zet in op drie belangrijke pijlers: veiligheid, duurzaamheid en bereikbaarheid.

Mobiliteit

Laadinfrastructuur, deelwagens en deelfietsen daar zetten we op in. Daarnaast loopt een onderzoek naar de mogelijkheden om op duurzame wijze energie op te wekken en te verdelen.

Networking Event

Events

Vergader- en seminariefaciliteiten: maak indruk op je klanten en genodigden en geniet in de beste omstandigheden.

Business

Investeer zelf minder tijd in de zoektocht naar de juiste professionals. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk aan experten rond HR, juridische issues, IP, CRO’s, recruitment,…

Community

Leren van elkaars ervaringen, gebruik maken van elkaars netwerk, het kan je als ondernemer enorm vooruithelpen. Maar dan moet je elkaar wel eerst leren kennen. Dat doe je in onze community op het Wetenschapspark.

Ontspanning

Even tot rust komen bij een kopje koffie, een wandeling in het groen, je fysiek inspannen of even een balletje slaan op onze pingpongtafel? Het kan allemaal op het Wetenschapspark om met een fris hoofd terug aan de slag te gaan.