Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren nu te huur / te koop van diverse afmetingen.

 

Lees meer!
Ontdek onze bedrijven

ADM

ADM, gevestigd in Incubator Darwin wil je helpen met het uitbreiden van je netwerk en het delen van ideeën met professionals. Het ADM-netwerk verbindt, inspireert en coacht professionals, waarbij innovatie, samenwerking en klantbetrokkenheid centraal staan.

Groei – Zichtbaarheid – Netwerk
We willen allemaal future proof worden. We willen als merk en als werkgever beter zichtbaar zijn. Je hebt een sterk en duurzaam netwerk nodig om je als bedrijf te laten groeien.

Digitaal zakendoen, digitale mensen, inclusie
Om toekomstbestendig te worden, heb je je bedrijf en je mensen nodig om zich te ontwikkelen, digitaal aan de top te geraken en te blijven. Dit kun je niet alleen: je hebt de geest, de kennis en ervaring van verschillende profielen, verschillende afdelingen nodig.

ADM helpt u deze doelen te bereiken
ADM geeft je de mogelijkheid om sterke relaties op te bouwen, meer inzichten te krijgen, de inspiratie op te doen die je nodig hebt en de kennis van je organisatie te vergroten. Ontmoet andere professionals van verschillende bedrijven, verschillende domeinen, verschillende achtergronden en met verschillende expertises. Door deel uit te maken van de ADM-community kunt u ook de betrokkenheid van uw medewerkers en de persoonlijke ontwikkeling van uw mensen vergroten.

BRITA BENELUX

BRITA, een van oorsprong Duits bedrijf, verandert de manier waarop mensen water drinken, op een duurzame manier. Water is ons element. Ons enige doel is het optimaliseren van water, en water staat aan de basis van al onze activiteiten. Dit betekent dat we vorm geven aan een van de belangrijkste markten van de toekomst.

 

Met hun visie “wij veranderen de manier waarop mensen duurzaam water drinken”, heeft de grote brita-familie een duidelijk doel en blijft zorgen dat mensen een aanbod hebben van een duurzame alternatieven voor water in plastic flessen – of dit nu is voor in huis, onderweg, op kantoren, ziekenhuizen of scholen.

 

BRITA waterfilter- systemen zijn dan ook de slimme filteroplossingen voor thuis en onderweg, voor uw individuele waterbehoeften en eisen. Met een Brita waterfilter verminder je kalk en andere geur- en smaakverstorende stoffen, hierdoor krijg je een heerlijke, natuurlijke smaak.

Grandpharma

Grandpharma creëerde Grand Medical (Europe) (GME) in België om toezicht te houden op klinische proeven in het buitenland. GME is gevestigd in Incubator Darwin.

 

China Grand Pharmaceutical and Healthcare Holdings Limited (CGP, 0512.HK), is een farmaceutische onderneming gevestigd in Hong Kong. Gedurende meer dan 80 jaar ontwikkeling heeft Grandpharma altijd vastgehouden aan de geest van "durf te leiden en graag te delen" en "kwaliteitsproducten te leveren met oprechtheid en eerlijkheid" als de bedrijfsfilosofie, "omdat we onze belangrijkste zakelijke voordelen voortdurend hebben verbeterd en toegewijd om een ​​farmaceutisch bedrijf te worden dat wordt gerespecteerd door artsen en patiënten.”

 

Grandpharma doet onderzoek en ontwikkelt farmaceutische producten van hoge kwaliteit op verschillende therapeutische gebieden.

at.las

at.las is een ecosysteem voor ondernemingen actief in advanced therapies. Het initiatief is getrokken door en in de eerste plaats voor onderzoekerondernemers die hun therapie naar de patiënt willen brengen. Omdat de uitdagingen binnen celtherapie, gentherapie en tissue engineering enorm zijn, zet at.las in op het delen van ervaringen, het verspreiden van knowhow en het connecteren van de juiste mensen.

Ben je als onderzoeker op zoek naar advies, naar GMP onderzoeksinfrastructuur, naar financiële middelen? Wil je als service provider je expertise delen met onderzoekers? Wil je op de hoogte blijven van wat er zoal beweegt in de boeiende wereld van ATMP?

eu.reca

eu.reca - eurepean respiratory cluster antwerp -  is een kennisplatform dat de menselijke long en de bestrijding van longaandoeningen centraal stelt. De respiratoire sector is in volle evolutie; er is een stijgende prevalentie van longproblemen, maar ook een enorme drive om nieuwe behandelingen in de markt te zetten.

Als katalysator van innovatie brengt eu.reca veelbelovende start-ups in contact met investeerders, farma met product designers, academici met ondernemers. Uitgangspunt is dat we via interactie de ontwikkeling van nieuwe technologieën en therapieën kunnen faciliteren. Vandaag focust eu.reca voornamelijk op topics als luchtkwaliteit, astma, samenstelling van nieuwe medicatie en slimme devices.

Sanaspray

Sanaspray is een toilet paper spray met probiotica, een verstuiver om toiletpapier te bevochtigen en is zo een mens- en milieuvriendelijk alternatief voor vochtige doekjes . De toevoeging van probiotica zorgt voor een proper en fris gevoel. Sanaspray zorgt voor een optimale hygiëne en fris gevoel na elk toiletbezoek, verrijkt met meer dan 1.000.000 gezonde bacteriën per ml.

CPI Medical

UW KLINISCHE PARTNERS IN INNOVATIE

Clinical Projects International is een innovatieve klinische onderzoeks- en ontwikkelingsorganisatie die productontwikkelingsdiensten levert voor de farmaceutische en cosmetische industrie in alle internationale vestigingen.

We werken als een volwaardige strategische partner om superieure klinische resultaten te bieden vanaf de vroege ontwikkeling tot de pre-commerciële fasen. We beheren elke fase van het proces, van productontwikkeling tot succesvolle Fase I tot III klinische onderzoeken. Met een goed geïntegreerde lokale aanwezigheid in Europa en Amerika, is het ons doel om de producten van onze partners op de meest efficiënte en kosteneffectieve manier op de markt te brengen.

Onze pragmatische oplossingen zijn gebaseerd op het versterken van onze teams van ervaren specialisten met moderne technologie en nieuwe benaderingen. Onze constante doelstellingen zijn om de productontwikkeling en validatie van onze partners efficiënt en integer te verbeteren en te versnellen.

Anicells

Anicells wil de bedrijven ondersteunen in de valorisatie van hun celtherapeutisch onderzoek door het uitbouwen en ter beschikking stellen van een GMP-gecertificeerde accelerator.
Dit is een volledig concept bestaande uit (1) GMP-gecertificeerde labfaciliteiten, (2)gekwalificeerd personeel, (3) experten met kennis in de medische logistiek, engineering en ‘lean-manufacturing’, (4) consultants met expertise in wet- en regelgeving voor de interacties met het FAGG en CAT en (5) business developers voor de ondersteuning van het utilisatieplan.
In dit co-creatiemodel kunnen de bedrijven hun onderzoek vertalen in een celtherapeutisch product, de eerste klinische studies starten, het productieproces optimaliseren, het logistieke proces uitwerken en hun implementatieplan starten. De accelerator zal opengesteld worden voor KMO’s, start-ups en spin-offs vanuit verschillende regio’s. Daardoor heeft Anicells het potentieel om de valorisatie van academisch en industrieel onderzoek binnen de celtherapie te versnellen en faciliteert zo de vermarkting van celtherapeutische producten via spin-off trajecten.

Met de steun van EFRO-Vlaanderen beogen we – via de infrastructuur, de opleidingsmodules voor celmanipulatietechnologen alsook de celtherapeutie cluster – het innovatie-ecosysteem rond celtherapie te versterken en de concurrentiepositie en de verankering van Vlaamse ondernemingen te verstevigen.

Cast4All

Cast4All staat voor smart metering, monitoring en controle software van heterogene apparatuur, zowel op afstand als binnen het datacenter.
Management software voor distributie van DCP’s (digital cinema packages) op basis van satelliet en/of multicast communicatie.

IAS - Innovative Automotive Services

Innovative Automotive Services (IAS), is het bedrijf van Mohamed Amrani en Alexander Swannet. Sinds 2012 ontwikkelen ze innovatieve trainingsconcepten en scheren hiermee hoge toppen op nationaal en Europees niveau.

IAS dwingt zich continu om te durven wegstappen van de conventionele opleidingsaanpak. Ze onderscheiden zich door een divers aanbod aan creatieve concepten zoals taak-gebaseerd opmeten van competenties, Studio-Based Training en de ontwikkeling van data-driven en geïndividualiseerde opleidingen.

Rialto Recruitment

Rialto Recruitment, is een Executive Search, Wervings- en Selectiekantoor, gespecialiseerd in hoger opgeleide technische en wetenschappelijke profielen.

Succes is ons credo! Wij leveren resultaat. Falen is geen optie!

Onze service waar we kunnen op aangesproken worden:

  • - Evaluatie van Raden van Advies en Raden van Bestuur
  • - Executive assessments
  • - Search naar bestuurders van Raden van Advies en Raden van Bestuur
  • - Nationale en internationale search mandaten
  • - Aantrekken van ingenieurs, wetenschappers en technische profielen
  • - Zoeken naar CxO, hoger management en directieprofielen (corporate, sales, marketing, HR, IT) 

 

SODECON

SODECON is een innovatief kennisbedrijf gespecialiseerd in bodemsanering dat adviseurs, ontwikkelaars, industriëlen en particulieren duurzame, economische oplossingen biedt voor hun bodemvraagstukken.

BioOrg

Gezond leven in gezonde gebouwen. Het bioOrg ecosysteem van organismen helpt je om de luchtkwaliteit in gesloten gebouwen te zuiveren, net als in het bos.

Oryx

De Oryx, uw perfecte match in IT. The Oryx biedt adviesdiensten variërend van SAP Customer Experience tot ad-hocontwikkelingsdiensten rond mobiele, cloudapplicaties, zowel op locatie als in een virtueel team. Oryx Group heeft vestigingen in België, Nederland en Bulgarije en telt 45 medewerkers.

Banner Chemicals & Surfachem

Banner Chemicals is een toonaangevende distributeur van chemicaliën in het VK. Opgericht in 1860, leveren we nu een uitgebreid assortiment oplosmiddelen en speciale chemicaliën aan geselecteerde marktsectoren. Met een groot klantenbestand biedt Banner zijn opdrachtgevers een enorme marktblootstelling: de sleutel tot ons ethos is de nauwe samenwerking die we omarmen met onze klanten en de chemische producenten van wereldklasse die we vertegenwoordigen.

Surfachem Group, een bedrijf van 2M Holdings Ltd, is een internationale distributeur van speciale chemicaliën. In samenwerking met toonaangevende fabrikanten levert Surfachem duurzame oplossingen aan klanten in meer dan 65 landen door uitzonderlijke technische en logistieke expertise aan te bieden. Surfachem, met hoofdkantoor in het VK en dochterondernemingen in Brazilië, Polen, Duitsland, Scandinavië en de Benelux, biedt toonaangevende kennis en capaciteiten in de sector.

Het doel van Surfachem is om in synergie met zijn opdrachtgevers en klanten samen te werken door Chemistry for a Better Life ™ te leveren.

Atlantae

Atlantae, opgericht in 2001, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gespecialiseerd Executive Search bureau voor ervaren management, technische en commerciële profielen binnen B2B technologiebedrijven. Naast high level executive search omvatten onze diensten voor onze klanten: strategisch advies voor verandermanagement en (loopbaan) coaching.

eTheRNA

eTheRNA werd opgericht in januari 2013 als een spin-off bedrijf van de ‘Vrije Universiteit Brussel’ (VUB), naar aanleiding van de ontwikkeling van de TriMix-technologie door het VUB Laboratorium voor Moleculaire en Cellulaire Therapie.

 

eTheRNA ontwikkelt eersteklas mRNA-immuuntherapieën voor de behandeling van kanker en infectieziekten. eTheRNA gebruikt messenger-RNA om de immuunrespons van een patiënt tegen een tumor of besmettelijk agentia te ontketenen en te versterken. Onderzoek toont aan dat deze aanpak resulteert in langdurige klinische remissie bij kankerpatiënten en beschermende immuniteit tegen infecties.

Exo Biologics

Exo Biologics is een biotechnologiebedrijf dat zich richt op het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe therapeutische kandidaten op basis van Exosomes, bekend als extracellulaire blaasjes. Het is bekend dat zijn biologische functies intracellulaire communicatie tussen de cellen omvatten, overdracht van eiwitten, lipiden, genetisch materiaal en signalering naar de ontvangende cel via celoppervlak of endosomale receptoren.

Momenteel zijn EV's bestudeerd om te worden gebruikt als medicijnafgiftesysteem voor therapeutische toediening vanwege het feit dat ze de bloed-hersenbarrière kunnen passeren. Exosomen winnen aan kracht in de wetenschappelijke gemeenschap als mogelijke alternatieven voor stamceltherapieën. In de afgelopen jaren is er een toenemend aantal publicaties verschenen over de onbeperkte toepassingsgebieden die kunnen worden gebruikt voor prognose, therapie en als biomarkers voor gezondheid en ziekte.

Exo Biologics heeft sterke partnerschappen en invloedrijke netwerken voor samenwerking en onderzoek naar nieuwe medische behandelingen, waaronder onderzoekscentra, openbare universiteiten en particuliere partners. Onze primaire missie is om betaalbare en toegankelijke therapieën te bieden aan patiënten met onvervulde medische behoeften.

BrightSpec

BrightSpec is een jong bedrijf opgericht door hooggekwalificeerde wetenschappers en ingenieurs. De groep combineert technische ervaring in stralingsdetectie en engineeringstechnieken met brede vaardigheden in de verkoop en marketing van nucleaire en röntgeninstrumenten. BrightSpec heeft ook uitgebreide kennis van moderne programmeertechnieken, programmeren en algoritmen, databases en datacommunicatie, computer- en IT-technologieën. Dit vergroot de toekomstperspectieven van het bedrijf.

BioNotus

BioNotus is een Europese start-up die zich richt op het leveren van ultramoderne bioanalysediensten aan klanten die betrokken zijn bij klinisch en niet-klinisch onderzoek, geneesmiddelenontwikkeling en biowetenschappen. In bedrijf sinds 1 mei.

BioNotus heeft expertise in de bioanalyse van geneesmiddelen en hun metabolieten in lichaamsvloeistoffen (bijv. Bloed, plasma, urine). Monsters kunnen worden verstrekt door ziekenhuizen en medisch specialisten. De toegevoegde waarde van BioNotus is een snelle doorloop van monsteranalyseprojecten, waarbij wordt voldaan aan de hoogste kwaliteitsnormen en wettelijke richtlijnen. Desgewenst en op verzoek van de medisch specialist kan BioNotus ook aanbevelingen doen voor aanpassingen in doseringsregimes.

Hemplab Institute

Hemplab Institute is een analytisch laboratorium dat gespecialiseerd is in analyse van planten en detectie van cannabinoïden. Analytische diensten van zaad tot product voor industriële cannabis.

JooS Consulting

JooS Consulting is opgericht in 1998 met als doel bedrijven bij te staan ​​met diverse financiële en boekhoudkundige diensten. Vanaf de oorspronkelijke locatie in Antwerpen is het bedrijf uitgegroeid tot een solide en betrouwbare partner. Daarom wenden multinationals zich tot JooS Consulting voor de ondersteuning van hun financiële en boekhoudkundige diensten, ondersteuning & training tijdens ERP-implementaties, kostenberekeningen, balanced scorecards, enz. Hun succes is niet alleen te danken aan hun integriteit, maar ook aan de zorgvuldig geselecteerde medewerkers en partnerschappen.

iFLUX

Een slim grondwaterbeheer zal in de toekomt steeds belangrijker worden. iFLUX ontwikkelde daarom een meettechniek om te meten met welke snelheid en in welke richting grondwater (en verontreiniging hierin) bewegen onder de grond. Deze fluxmetingen geven belangrijke informatie die helpen bij het beheer van grondwaterbronnen, bij het beter begrijpen van ons grondwater en ze helpen bij het optimaliseren van saneringen. 

NSX

Met Normalized Systems van NSX, haal je een platform in huis waarmee je duurzame applicaties bouwt. Je kan de onderhoudskosten beheersen en verlagen, want je versterkt de intrinsieke kwaliteit en de structuur van de applicatie. Daardoor blijft het mogelijk om zonder vervelende neveneffecten te werken aan schaalbaarheid, personalisatie en vernieuwing. 

Normalized Systems biedt elke ontwikkelaar een omgeving waarin hij of zij zich kan concentreren op wat echt toegevoegde waarde biedt. Het platform en de werkwijze tilt je ontwikkelteam en je IT-organisatie naar een hoger niveau. Je biedt het team een haalbaar pad naar continuous improvement.

Yun Probiotherapie

YUN bouwt mee aan een nieuw tijdperk van persoonlijke verzorging, gebaseerd op ieders natuurlijke sterkte. YUN doet dit aan de hand van goede bacteriën die de natuurlijke beschermlaag van de huid beschermen, versterken en herstellen. Daarvoor heeft YUN doeltreffende oplossingen ontwikkeld voor veelvoorkomende huidcondities en persoonlijke verzorging. Zo helpt YUN haar gebruikers om zich beter in hun huid te voelen.