Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren van diverse afmetingen nu te huur.

 

Lees meer!
Ontdek onze bedrijven

Neurentis

meer info volgt snel

Sightera

Snel volgt meer nieuws over dit bedrijf

Indorama

Meer info volgt snel!

QLab

"QLab is een recent opgericht milieulaboratorium dat zich volledig richt op het cruciale gebied van asbestanalyse en bestaat momenteel uit één analist. Qlab is gevestigd in het Isala gebouw van het Wetenschapspark in onze labovleugel.

 

QLab zet zich mee in voor de realisatie van het ambitieuze initiatief "Asbestveilig Vlaanderen 2040". Bij QLab streven we naar innovatie en precisie, en zijn we vastberaden om een rol te spelen in het creëren van een veilige en gezonde toekomst voor Vlaanderen. Samen bouwen we aan een duurzame visie waarin asbest geen bedreiging meer vormt voor onze gemeenschap tegen het jaar 2040."

Ossiado

Ossiado kijkt vanuit een brede blik en grote betrokkenheid naar bodemuitdagingen: van bodemverontreiniging tot bodemherstel.  Ossiado adviseert vanuit technisch, juridisch, strategisch, operationeel en financieel standpunt.  Het totaalplaatje blijven zien en bewaken is de grote kracht van Ossiado.  

Ossiado zoekt samen met haar klanten naar oplossingen op maat van de plek waar deze actief is. Oplossingen die meerwaarde creëren voor de klant, maar ook voor de maatschappij en het klimaat.

 

Ossiado maakt daarbij ook de vertaalslag naar haalbaarheid, opportuniteiten en risico’s.   Zo worden de bodemuitdagingen en -kansen duidelijk voor iedereen in de waardeketen.

Tot slot doet Ossiado via continue bijscholing en samenwerkingsverbanden aan kennisopbouw en kennisdeling.
 

4Advice

4Advice, gevestigd in het Darwin-gebouw, is een Belgisch consultancybedrijf met meer dan 20 jaar expertise in logistiek en transport voor tijd- en temperatuurgevoelige producten. Ze bieden farmaceutische bedrijven en hun leveranciers van over heel de wereld GDP-gerelateerde diensten aan zoals: audits, consultancy, in-house support, projectmanagement, lane-risk analyses, trainingen en nog vele andere. Bovendien hebben ze een eigen 4Advice Academy waar ze regelmatig verschillende GDP-opleidingen organiseren van standaard GDP-bediende, GDP-magazijn of GDP-chauffeurs tot bedrijf/thema specifieke trainingen. Daarnaast zijn ze ook volop bezig met een onlinetraining-platform.

 

Elke medewerker van 4Advice heeft een GDP-certificaat behaald. Daarnaast hebben ze ook een aantal medewerkers die CEIV Pharma gecertificeerd werden door IATA. Niet alleen op individueel niveau, maar ook als bedrijf in zijn totaliteit zijn ze zeer kwaliteitsgericht. Dit kunnen ze aantonen met een ISO 9001-certificaat. "U kan dus rekenen op expertise, professionalisme en kwaliteit in alle lagen van onze organisatie", luidt het bij CEO Bert Elsen.
 

VILS

Bij VILS concentreren we ons op het ontwerp en de bouw van faciliteiten voor cel- en gentherapieën en cellulaire landbouw. Ons personeel bestaat uit deskundige procesontwerpers, procesarchitecten en ingenieurs met een lange staat van dienst. Samen met ons zusterbedrijf BILS ontwerpen en bouwen we gespecialiseerde laboratoria en productiefaciliteiten die de therapieën van morgen ontwikkelen en produceren.

 

Met onze methodiek behoren we tot de snelste projectleveringsbedrijven in de sector met recordbrekende projecten voor bedrijven als Exothera, eTheRNA, Batavia, Cellistic, Celonic, MosaMeat, Peace of Meat en vele anderen.
"We zijn in maart 2023 verhuisd naar ons nieuwe kantoor in het Isala-gebouw en zijn super enthousiast over de sfeer in dit nieuwe ecosysteem op het Wetenschapspark in Niel", zegt Ief Leroy, Managing Director VILS.

Oxypoint

Oxypoint is ontstaan ​​als spin-off van de Universiteit Antwerpen met als doel zuurstoftherapie in ziekenhuizen de 21ste eeuw binnen te brengen. Oxypoint is innovator en leverancier van slimme oplossingen waarmee patiënten sneller herstellen en medisch personeel efficiënter kan werken. Onze revolutionaire flowmeters, met hun gepatenteerde comfortmodus, doorbreken verouderde gewoonten van zuurstoftherapie in ziekenhuizen. Ook ontwikkelen we slimme apparaten die de ademhaling en andere vitale parameters registreren om patiënten nog beter te kunnen monitoren. We zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen die bijdragen aan een hogere kwaliteit van zorg.

Q-People

“Q-People is een expertisebureau voor de kwaliteit en compliance binnen de lifescience-industrie. Q-People ontwerpt, implementeert en verbetert kwaliteitssystemen om de productrealisatie te stimuleren. We helpen bedrijven met de validatie van hun processen en zorgen ervoor dat via procedures en systemen de kwaliteit en veiligheid van hun producten gegarandeerd wordt.

 

Met de doorgedreven expertise van ons team is het mogelijk op strategisch niveau mee te denken met bedrijven. Samen met hen gaan we op zoek naar het essentiële binnen kwaliteitssystemen, dat wat nodig is om producten voor patiënten kwalitatief en veilig op de markt te brengen.

 

Bedrijven kunnen beroep doen op onze Q-Academy waar we opleidingen voorzien binnen de Life Cycle van het product. Onze samenwerking met Co-Valent en Vitalent maakt dat we zeer dicht bij de bedrijven staan om zo snel in te kunnen spelen op hun competentienoden.”
 

ImmuneSpec

ImmuneSpec richt zich op advanced immunopeptidomics en meer bepaald op de identificatie van de volgorde van MHC-geassocieerde peptiden. Het bedrijf biedt een geavanceerde immunopeptidomics-methodologie voor cro's, farmaceutische en biotech-bedrijven met tot doel leads aan te reiken voor de ontwikkeling van breedspectrumvaccins, het identificeren van neo-antigenen als leads voor immuuntherapie en het testen van immunogene regio's van kandidaat-geneesmiddelen.

Vetoquinol

Het in 1933 opgerichte Vetoquinol is uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler op het gebied van diergezondheid dankzij innovatie en geografische diversificatie. 


De beursgenoteerde groep behoort tot de top 10 van veterinaire farmaceutische bedrijven wereldwijd dankzij een directe aanwezigheid in 24 landen. Dit betreft Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Vetoquinol heeft bijna 60 distributeurs in de rangen. Het Franse familiebedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve diergeneesmiddelen, aanvullende diervoeders en verzorgingsproducten voor landbouwdieren (runderen en varkens) en huisdieren (honden en katten). De deskundigheid van de groep op het gebied van infectieziekten, pijn en ontstekingen wordt algemeen erkend.


Reeds negen decennia lang is de bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwensrelaties met dierenartsen, veehouders en huisdiereigenaren. Het logo en slogan zijn dan ook de perfecte belichaming van het merk Vetoquinol: Achieve More Together. De meer dan 2500 medewerkers bouwen samen met experts, partners en klanten aan duurzame oplossingen op maat voor een betere planeet op vlak van diergezondheid. De diergezondheid, en daardoor het welzijn van mens én dier staat centraal bij Vetoquinol. Het bedrijf is gevestigd in het Isala-gebouw.

 

ViTalent

ViTalent is het Vlaamse competentiecentrum voor de lifesciences-sector.

Onze missie is het versterken en verankeren van de lifesciences-sector in Vlaanderen. ViTalent wil voor de ontwikkeling van strategische competenties de geprefereerde partner worden van deze sector.

Wij voorzien trainingen voor de huidige medewerkers en voor werkzoekenden. We werken complementair samen met andere opleidingsinstellingen voor praktijkgerichte belevingsopleidingen.

Phéra

Kwaliteitsvolle gezondheidszorg zou voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moeten zijn. Door hedendaagse ontwikkelingen staat de gezondheidszorg onder druk: het tekort aan zorgpersoneel, hoge werkdruk, logistieke problemen, de tijd die het personeel moet besteden aan administratieve taken, enzovoorts.
 
Bij PHÉRA zijn we ervan overtuigd dat in een goed systeem van gezondheidszorg de patiënt centraal staat. Vanuit die overtuiging ontwikkelen wij innovaties en zetten wij samenwerkingsprojecten op, met het doel de kwaliteit van de gezondheidszorg te bevorderen. Dit doen we door het zorgpersoneel te ondersteunen in hun werk, gaande van systemen die hen helpen in de uitvoering van hun beroep, tot hulp en advies direct op de werkvloer.
 
 

Cosmos Laboratory Equipment bv

Cosmos Laboratory Equipment is actief op het gebied van toelevering, installatie en ontwikkeling van laboratoriumapparatuur en -inrichting. Het bedrijf beschikt over heel wat ervaring en vakkennis en hecht veel belang aan een correcte dialoog en gedegen ondersteuning. Sinds 1978 heeft Cosmos Lab een indrukwekkende portfolio uitgebouwd met klanten in verscheidene industrietakken, R&D-instellingen, universiteiten en scholen.

Inzake laboratoriuminrichting heeft Cosmos Lab veel ervaring en biedt het een totaaloplossing aan met aandacht voor meubilair (inclusief maatwerk), afzuigkasten, LAF æ, veiligheidskasten, nutsvoorzieningen, extractiesystemen en dergelijke meer. Cosmos Lab is hierbij partner doorheen het hele traject, van de planningsfase over de uitvoering tot en met het onderhoud en controle van de voorzieningen. Daarnaast biedt Cosmos Lab een breed gamma algemene laboratoriumtoestellen en meetinstrumenten aan. Sterke merken, kwaliteitsvolle toestellen en een goede naservice staan voorop. Ten slotte beschikt Cosmos Lab over een eigen R&D- en engineering-afdeling waar systemen of apparatuur op maat worden ontworpen en gerealiseerd.

Log!Ville

Met Log!Ville krijgen ondernemers een blik op de logistiek van de toekomst. Dit door de kracht van visualisatie, maatwerk en digital storytelling. Een onvergetelijke ervaring voor de bezoeker. In het demonstratiecentrum bevinden zich de nieuwste technologische ontwikkelingen voor de supplychain. Automatisering, digitalisering, en duurzame ontwikkeling van het logistieke ecosysteem staan centraal.

Samen met professionele partners, elk toonaangevend in hun vakgebied, inspireert Log!Ville ondernemers om innovatie in de logistiek te omarmen. Log!Ville beschikt bovendien over een ultramodern meetingcentrum. Het is de ideale setting voor innovatieve samenwerking tussen starters, bedrijven en kennisinstellingen. De perfecte omgeving voor kennisdeling en co-creatie.

ADM

ADM, gevestigd in Incubator Darwin wil je helpen met het uitbreiden van je netwerk en het delen van ideeën met professionals. Het ADM-netwerk verbindt, inspireert en coacht professionals, waarbij innovatie, samenwerking en klantbetrokkenheid centraal staan.

Groei – Zichtbaarheid – Netwerk
We willen allemaal futureproof worden. We willen als merk en als werkgever beter zichtbaar zijn. Je hebt een sterk en duurzaam netwerk nodig om je als bedrijf te laten groeien.

Digitaal zakendoen, digitale mensen, inclusie
Om toekomstbestendig te worden, heb je je bedrijf en je mensen nodig om zich te ontwikkelen, digitaal aan de top te geraken en te blijven. Dit kun je niet alleen: je hebt de geest, de kennis en ervaring van verschillende profielen en afdelingen nodig.

ADM helpt u deze doelen te bereiken
ADM geeft je de mogelijkheid om sterke relaties op te bouwen, meer inzichten te krijgen, de inspiratie op te doen die je nodig hebt en de kennis van je organisatie uit te breiden. Ontmoet professionals van verschillende bedrijven, domeinen, achtergronden en met allerhande expertises. Door deel uit te maken van de ADM-community kan je ook de betrokkenheid van je medewerkers en de persoonlijke ontwikkeling van je mensen vergroten.

BRITA BENELUX

BRITA, een van oorsprong Duits bedrijf, verandert de manier waarop mensen water drinken, op een duurzame manier. Water is ons element. Ons enige doel is het optimaliseren van water, en water staat aan de basis van al onze activiteiten. Dit betekent dat we vorm geven aan een van de belangrijkste markten van de toekomst.

 

Met onze visie “wij veranderen de manier waarop mensen duurzaam water drinken”, heeft de grote BRITA-familie een duidelijk doel. Wij willen mensen duurzame alternatieven voor water in plastic flessen aanbieden. Zowel voor thuis, voor onderweg, voor op kantoor, voor op school of voor gebruik in het ziekenhuis.   


BRITA-waterfiltersystemen zijn de slimme filteroplossingen voor thuis en onderweg, voor uw individuele waterbehoeften en eisen. Met een BRITA-waterfilter verminder je kalk en andere geur- en smaakverstorende stoffen wat resulteert in een heerlijke, natuurlijke smaak.

Grandpharma

Grandpharma heeft Grand Medical (Europe) (GME) in België gecreëerd om toezicht te houden op klinische proeven in het buitenland. GME is gevestigd in Incubator Darwin.

 

China Grand Pharmaceutical and Healthcare Holdings Limited (CGP, 0512.HK), is een farmaceutische onderneming gevestigd in Hong Kong. Gedurende meer dan 80 jaar ontwikkeling heeft Grandpharma altijd vastgehouden aan de geest van "durf te leiden en graag te delen" en "kwaliteitsproducten te leveren met oprechtheid en eerlijkheid" als bedrijfsfilosofie, "omdat we onze belangrijkste zakelijke voordelen voortdurend hebben verbeterd en toegewijd om een ​​farmaceutisch bedrijf te worden dat wordt gerespecteerd door artsen en patiënten.”

 

Grandpharma doet onderzoek en ontwikkelt farmaceutische producten van hoge kwaliteit op verschillende therapeutische gebieden.

at.las

at.las is een ecosysteem voor ondernemingen actief in advanced therapies. Het initiatief is in de eerste plaats getrokken door onderzoekerondernemers die hun therapie naar de patiënt willen brengen. Omdat de uitdagingen binnen cel- en gentherapie en tissue engineering enorm zijn, zet at.las in op het delen van ervaringen, het verspreiden van knowhow en het connecteren van de juiste mensen.

Ben je als onderzoeker op zoek naar advies, naar GMP-onderzoeksinfrastructuur of naar financiële middelen? Wil je als serviceprovider je expertise delen met onderzoekers? Wil je op de hoogte blijven van wat er zoal beweegt in de boeiende wereld van ATMP? Dan zit je bij at.las helemaal goed.

eu.reca

eu.reca - eurepean respiratory cluster antwerp -  is een kennisplatform dat de menselijke long en de bestrijding van longaandoeningen centraal stelt. De respiratoire sector is in volle evolutie; er is een stijgende prevalentie van longproblemen, maar ook een enorme drive om nieuwe behandelingen in de markt te zetten.

Als katalysator van innovatie brengt eu.reca veelbelovende start-ups in contact met investeerders, farma met product designers, academici met ondernemers. Uitgangspunt is dat we via interactie de ontwikkeling van nieuwe technologieën en therapieën kunnen faciliteren. Vandaag focust eu.reca voornamelijk op topics als luchtkwaliteit, astma, samenstelling van nieuwe medicatie en slimme devices.

CPI Medical

UW KLINISCHE PARTNERS IN INNOVATIE

Clinical Projects International is een innovatieve klinische onderzoeks- en ontwikkelingsorganisatie die productontwikkelingsdiensten levert voor de farmaceutische en cosmetische industrie in alle internationale vestigingen.

 

We werken als een volwaardige strategische partner om superieure klinische resultaten te bieden vanaf de vroege ontwikkeling tot de pre-commerciële fasen. We beheren elke fase van het proces, van productontwikkeling tot succesvolle Fase I tot III klinische onderzoeken. Met een goed geïntegreerde lokale aanwezigheid in Europa en Amerika, is het ons doel om de producten van onze partners op de meest efficiënte en kosteneffectieve manier op de markt te brengen.

 

Onze pragmatische oplossingen zijn gebaseerd op het versterken van onze teams van ervaren specialisten met moderne technologie en nieuwe benaderingen. Onze constante doelstellingen zijn om de productontwikkeling en validatie van onze partners efficiënt en integer te verbeteren en te versnellen.

Anicells

Anicells wil bedrijven ondersteunen in de valorisatie van hun celtherapeutisch onderzoek door het uitbouwen en ter beschikking stellen van een GMP-gecertificeerde accelerator.


Dit is een volledig concept bestaande uit (1) GMP-gecertificeerde labfaciliteiten, (2) gekwalificeerd personeel, (3) experten met kennis in de medische logistiek, engineering en ‘lean-manufacturing’, (4) consultants met expertise in wet- en regelgeving voor de interacties met het FAGG en CAT en (5) business developers voor de ondersteuning van het utilisatieplan.


In dit co-creatiemodel kunnen de bedrijven hun onderzoek vertalen in een celtherapeutisch product, de eerste klinische studies starten, het productieproces optimaliseren, het logistieke proces uitwerken en hun implementatieplan starten. De accelerator zal opengesteld worden voor KMO’s, start-ups en spin-offs vanuit verschillende regio’s. Daardoor heeft Anicells het potentieel om de valorisatie van academisch en industrieel onderzoek binnen de celtherapie te versnellen en faciliteert zo de vermarkting van celtherapeutische producten via spin-offtrajecten.
 
 
Met de steun van EFRO-Vlaanderen beogen we – via de infrastructuur, de opleidingsmodules voor celmanipulatietechnologen alsook de celtherapeutische cluster – het innovatie-ecosysteem rond celtherapie te versterken en de concurrentiepositie en de verankering van Vlaamse ondernemingen te verstevigen.

Cast4All

Cast4All staat voor smart metering-, monitoring- en controlesoftware van heterogene apparatuur, zowel op afstand als binnen het datacenter. Managementsoftware voor distributie van DCP’s (digital cinema packages) op basis van satelliet en/of multicast-communicatie.

IAS - Innovative Automotive Services

Innovative Automotive Services (IAS), is het bedrijf van Mohamed Amrani en Alexander Swannet. Sinds 2012 ontwikkelen ze innovatieve trainingsconcepten en scheren hiermee hoge toppen op nationaal en Europees niveau.

IAS dwingt zich continu om te durven wegstappen van de conventionele opleidingsaanpak. Ze onderscheiden zich door een divers aanbod aan creatieve concepten zoals taak-gebaseerd opmeten van competenties, Studio-Based Training en de ontwikkeling van data-driven en geïndividualiseerde opleidingen.

SODECON

SODECON is een innovatief kennisbedrijf gespecialiseerd in bodemsanering dat adviseurs, ontwikkelaars, industriëlen en particulieren duurzame, economische oplossingen biedt voor hun bodemvraagstukken.

BioOrg

Gezond leven in gezonde gebouwen. Het bioOrg-ecosysteem van organismen helpt je om de luchtkwaliteit in gesloten gebouwen te zuiveren, net als in het bos.

Oryx

De Oryx, uw perfecte match in IT. The Oryx biedt adviesdiensten variërend van SAP Customer Experience tot ad-hocontwikkelingsdiensten rond mobiele cloudapplicaties, zowel op locatie als in een virtueel team. Oryx Group heeft vestigingen in België, Nederland en Bulgarije en telt 45 medewerkers.

Banner Chemicals - Surfachem - Ingretech

Banner Chemicals is een toonaangevende distributeur van chemicaliën in het VK. Opgericht in 1860, leveren we nu een uitgebreid assortiment oplosmiddelen en speciale chemicaliën aan geselecteerde marktsectoren. Met een groot klantenbestand biedt Banner zijn opdrachtgevers een enorme marktblootstelling: de sleutel tot ons ethos is de nauwe samenwerking die we omarmen met onze klanten en de chemische producenten van wereldklasse die we vertegenwoordigen.

Surfachem Group, een bedrijf van 2M Holdings Ltd, is een internationale distributeur van speciale chemicaliën. In samenwerking met toonaangevende fabrikanten levert Surfachem duurzame oplossingen aan klanten in meer dan 65 landen door uitzonderlijke technische en logistieke expertise aan te bieden. Surfachem, met hoofdkantoor in het VK en dochterondernemingen in Brazilië, Polen, Duitsland, Scandinavië en de Benelux, biedt toonaangevende kennis en capaciteiten in de sector.

Het doel van Surfachem is om in synergie met zijn opdrachtgevers en klanten samen te werken door Chemistry for a Better Life ™ te leveren.

Atlantae

Atlantae, opgericht in 2001, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gespecialiseerd Executive Search-bureau voor ervaren management-, technische en commerciële profielen binnen B2B-technologiebedrijven. Naast high level executive search omvatten onze diensten voor onze klanten: strategisch advies voor verandermanagement en (loopbaan)coaching.

etherna

etherna is in januari 2013 opgericht als een spin-off van de ‘Vrije Universiteit Brussel’ (VUB), naar aanleiding van de ontwikkeling van de TriMix-technologie door het VUB Laboratorium voor Moleculaire en Cellulaire Therapie.

 

etherna ontwikkelt eersteklas mRNA-immuuntherapieën voor de behandeling van kanker en infectieziekten. etherna gebruikt messenger-RNA om de immuunrespons van een patiënt tegen een tumor of besmettelijk agentia te ontketenen en te versterken. Onderzoek toont aan dat deze aanpak resulteert in langdurige klinische remissie bij kankerpatiënten en beschermende immuniteit tegen infecties.

BrightSpec

BrightSpec is een jong bedrijf opgericht door hooggekwalificeerde wetenschappers en ingenieurs. De groep combineert technische ervaring in stralingsdetectie en engineeringstechnieken met brede vaardigheden in de verkoop en marketing van nucleaire en röntgeninstrumenten.

BrightSpec heeft ook uitgebreide kennis van moderne programmeertechnieken, programmeren en algoritmen, databases en datacommunicatie, computer- en IT-technologieën. Dit vergroot de toekomstperspectieven van het bedrijf.

BioNotus

BioNotus is een Europese start-up die zich richt op het leveren van ultramoderne bioanalysediensten aan klanten die betrokken zijn bij klinisch en niet-klinisch onderzoek, geneesmiddelenontwikkeling en biowetenschappen. In bedrijf sinds 1 mei 2017.

 

BioNotus heeft expertise in de bioanalyse van geneesmiddelen en hun metabolieten in lichaamsvloeistoffen (bijvoorbeeld bloed, plasma, urine). Monsters kunnen worden verstrekt door ziekenhuizen en medisch specialisten. De toegevoegde waarde van BioNotus is een snelle doorloop van monsteranalyseprojecten, waarbij wordt voldaan aan de hoogste kwaliteitsnormen en wettelijke richtlijnen. Desgewenst en op verzoek van de medisch specialist kan BioNotus ook aanbevelingen doen voor aanpassingen in doseringsregimes.

JooS Consulting

JooS Consulting is opgericht in 1998 met als doel bedrijven bij te staan ​​met diverse financiële en boekhoudkundige diensten. Vanaf de oorspronkelijke locatie in Antwerpen is het bedrijf uitgegroeid tot een solide en betrouwbare partner. Daarom wenden multinationals zich tot JooS Consulting voor de ondersteuning van hun financiële en boekhoudkundige diensten, ondersteuning & training tijdens ERP-implementaties, kostenberekeningen, balanced scorecards, enz. Het succes is niet alleen te danken aan de integriteit, maar ook aan de zorgvuldig geselecteerde medewerkers en partnerschappen.

iFLUX

Een slim grondwaterbeheer zal in de toekomt steeds belangrijker worden. iFLUX heeft daarom een meettechniek ontwikkeld om te meten met welke snelheid en in welke richting grondwater (en verontreiniging hierin) beweegt onder de grond. Deze fluxmetingen geven belangrijke informatie die helpt bij het beheer van grondwaterbronnen, bij het beter begrijpen van ons grondwater en bij het optimaliseren van saneringen. 

NSX

Met Normalized Systems van NSX, haal je een platform in huis waarmee je duurzame applicaties bouwt. Je kan de onderhoudskosten beheersen en verlagen, want je versterkt de intrinsieke kwaliteit en de structuur van de applicatie. Daardoor blijft het mogelijk om zonder vervelende neveneffecten te werken aan schaalbaarheid, personalisatie en vernieuwing. 

Normalized Systems biedt elke ontwikkelaar een omgeving waarin hij of zij zich kan concentreren op wat echt toegevoegde waarde biedt. Het platform en de werkwijze tilt je ontwikkelteam en je IT-organisatie naar een hoger niveau. Je biedt het team een haalbaar pad naar continuous improvement.

Yun Probiotherapie

YUN bouwt mee aan een nieuw tijdperk van persoonlijke verzorging, gebaseerd op ieders natuurlijke sterkte. YUN doet dit aan de hand van goede bacteriën die de natuurlijke beschermlaag van de huid beschermen, versterken en herstellen. Daarvoor heeft YUN doeltreffende oplossingen ontwikkeld voor veelvoorkomende huidcondities en persoonlijke verzorging. Zo helpt YUN haar gebruikers om zich beter in hun huid te voelen.