Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren van diverse afmetingen nu te huur.

 

Lees meer!

Real Estate – ons aanbod

Nergens anders in Vlaanderen vind je deze combinatie van kennisclustering, inspirerende architectuur, professionele bedrijfsondersteuning en een vlotte bereikbaarheid op de verkeersas Antwerpen-Brussel. Kantoren, labo's en zelf een eigen gebouw bestaan tot de mogelijkheden.

Onze top 5 USP's

  • Oplossingen op maat: vind de formule die best bij je past, van coworking tot lange termijn huur- of koop. 
  • Ontzorging: focus op wat jou belangrijk is en maak gebruik van onze diensten, van facility management en parkbeheer tot bedrijfsondersteuning.
  • Ontspanning: maak je hoofd leeg in het groen, geniet van een kop verkwikkende koffie of maak kennis met collega-ondernemers. 
  • Netwerk: maak kennis met de innovatieve ecosystemen op het park en bekijk hoe ons netwerk jou van dienst kan zijn. 
  • Bereikbaarheid: gelegen langs de A12, centraal op de as Antwerpen-Brussel.  

Beschikbare ruimte

Op zoek naar flexibele, op maat aanpasbare labo- en kantoorruimtes in een inspirerende groene omgeving? POM Antwerpen heeft op korte termijn kantoren en labo’s te huur en te koop van diverse afmetingen variërend van 20m² tot 5.000m².   

Nieuwe ontwikkeling op maat

Het Wetenschapspark is in volle expansie. Voor de eerstkomende jaren staat de realisatie van 12.000m² bijkomende vloeroppervlakte op de planning, waarbij zowel kantoren als labo’s kunnen worden gerealiseerd. Maar er is plaats voor nog veel meer nieuwe gebouwen. 

Starten op het park

Het Wetenschapspark biedt ruimte op maat aan innovatieve bedrijven. Een beheerscomité bestaande uit POM Antwerpen, Universiteit Antwerpen, gemeente Niel en VLAIO kijkt toe op de correcte invulling van het park. Wil je weten of je beantwoordt aan de toelatingsvoorwaarden? Mail ons een beknopte voorstelling van je bedrijf, net als een omschrijving van je verwachtingen qua kantoor- en/of laboruimte, we maken samen met jou de aanvraag op.