Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren van diverse afmetingen nu te huur.

 

Lees meer!

Heerlijk ontspannen

Op het Wetenschapspark kan je genieten bij een kopje koffie, de benen strekken op ons wandelpad, even joggen of samen met een collega gebruik maken van onze kickertafel. Ga nadien terug aan de slag met een fris hoofd. Zo zorg je voor een stijging van je productiviteit en werkgeluk. Win win dus. Het Wetenschapspark is een unieke omgeving waar je niet moet, maar wil werken. Ontspannen betekent minder stress en dus beter presteren. Iemand die gelukkig is op het werk is vaak productiever, minder snel ziek en kan beter samenwerken. Het Wetenschapspark zet dan ook vol in op ontspanning. 

Genieten in het groen

Wil je je hoofd leegmaken, ga dan even wandelen in het groen. Ontdek ons wandelpad op het park, loop langs een waterpartij, spot een ijsvogel of trek een schitterende foto van de paddenstoelen en herbron. Wist je dat 20 minuten vertoeven in een bos of park, je stresshormonen aanzienlijk drukt? Bovendien zorgt beweging voor de vrijgave van dopamine, wat je gelukkiger en creatiever maakt.

Bij mooi weer kan je ‘s middags ook lunchen op één van de vele picknickplaatsen op het park of op het terras van onze huisbar Harriet. Overigens, verloopt een vergadering in het groen niet alleen prettiger, ze is er vaak ook efficiënter. Niet twijfelen dus, gewoon doen!

Ben je competitief ingesteld? Neem dan zeker deel aan ons jaarlijks outdoor tafeltennis- en kickertornooi. Oefenen kan naar hartenlust samen met een collega of andere ondernemer want balletjes en paletten zijn te verkrijgen aan het onthaal van Darwin. 

Ook onze bruisende community helpt je ontspannen met een heerlijke ‘foodie’ maaltijd te verkrijgen in Coffee Bar Harriet, een gezellige happy hour of inspirerende sessie.