Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren nu te huur van diverse afmetingen.

 

Lees meer!

Anicells

Anicells wil bedrijven ondersteunen in de valorisatie van hun celtherapeutisch onderzoek door het uitbouwen en ter beschikking stellen van een GMP-gecertificeerde accelerator.


Dit is een volledig concept bestaande uit (1) GMP-gecertificeerde labfaciliteiten, (2) gekwalificeerd personeel, (3) experten met kennis in de medische logistiek, engineering en ‘lean-manufacturing’, (4) consultants met expertise in wet- en regelgeving voor de interacties met het FAGG en CAT en (5) business developers voor de ondersteuning van het utilisatieplan.


In dit co-creatiemodel kunnen de bedrijven hun onderzoek vertalen in een celtherapeutisch product, de eerste klinische studies starten, het productieproces optimaliseren, het logistieke proces uitwerken en hun implementatieplan starten. De accelerator zal opengesteld worden voor KMO’s, start-ups en spin-offs vanuit verschillende regio’s. Daardoor heeft Anicells het potentieel om de valorisatie van academisch en industrieel onderzoek binnen de celtherapie te versnellen en faciliteert zo de vermarkting van celtherapeutische producten via spin-offtrajecten.
 
 
Met de steun van EFRO-Vlaanderen beogen we – via de infrastructuur, de opleidingsmodules voor celmanipulatietechnologen alsook de celtherapeutische cluster – het innovatie-ecosysteem rond celtherapie te versterken en de concurrentiepositie en de verankering van Vlaamse ondernemingen te verstevigen.

Contactgegevens: