Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren van diverse afmetingen nu te huur.

 

Lees meer!

Banner Chemicals - Surfachem - Ingretech

Banner Chemicals is een toonaangevende distributeur van chemicaliën in het VK. Opgericht in 1860, leveren we nu een uitgebreid assortiment oplosmiddelen en speciale chemicaliën aan geselecteerde marktsectoren. Met een groot klantenbestand biedt Banner zijn opdrachtgevers een enorme marktblootstelling: de sleutel tot ons ethos is de nauwe samenwerking die we omarmen met onze klanten en de chemische producenten van wereldklasse die we vertegenwoordigen.

Surfachem Group, een bedrijf van 2M Holdings Ltd, is een internationale distributeur van speciale chemicaliën. In samenwerking met toonaangevende fabrikanten levert Surfachem duurzame oplossingen aan klanten in meer dan 65 landen door uitzonderlijke technische en logistieke expertise aan te bieden. Surfachem, met hoofdkantoor in het VK en dochterondernemingen in Brazilië, Polen, Duitsland, Scandinavië en de Benelux, biedt toonaangevende kennis en capaciteiten in de sector.

Het doel van Surfachem is om in synergie met zijn opdrachtgevers en klanten samen te werken door Chemistry for a Better Life ™ te leveren.