Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren nu te huur van diverse afmetingen.

 

Lees meer!

Vetoquinol

Vetoquinol, gevestigd in gebouw Isala, is opgericht in Frankrijk in 1933, groeide uit tot een toonaangevende internationale speler op het gebied van diergezondheid dankzij innovatie en geografische diversificatie.


De beursgenoteerde groep behoort tot de top 10 van veterinaire farmaceutische bedrijven wereldwijd dankzij een directe aanwezigheid in 24 landen verspreid over Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië en met bijna 60 distributeurs. Het familiebedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve diergeneesmiddelen, aanvullende diervoeders en verzorgingsproducten voor landbouwdieren (runderen en varkens) en huisdieren (honden en katten). De deskundigheid van de groep op het gebied van infectieziekten, pijn en ontstekingen wordt algemeen erkend.


Reeds 9 decennia lang is de bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwensrelaties met dierenartsen, veehouders en huisdiereigenaren. Het logo en slogan zijn dan ook de perfecte belichaming van het merk Vetoquinol: Achieve More Together. De meer dan 2500 medewerkers bouwen samen met experts, partners en klanten aan duurzame oplossingen op maat voor een betere planeet op vlak van diergezondheid. De diergezondheid, en daardoor het welzijn van mens én dier staat centraal bij Vetoquinol.

 

Contact

Vetoquinol NV/SA
Galileilaan 11/401
2845 Niel
+32 3 877 44 34
E: info.be@vetoquinol.com
W: www.vetoquinol.be
www.linkedin.com/company/vetoquinol-benesca/