Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren van diverse afmetingen nu te huur.

 

Lees meer!

ViTalent blikt heuse bedrijfsfilm in op het park

2024/06/25

ViTalent, het gespecialiseerde opleidingscentrum voor de farma en biotech gelegen in het Isala-gebouw, heeft maandag 24/6 een heuse bedrijfsfilm ingeblikt. 

 

Productiehuis Huzaar kwam de klus klaren. De driekoppige crew bracht niet alleen een camera en microfoon mee, maar zelfs een drone om in beeld te brengen wat ViTalent elke dag doet: praktijkgerichte trainingen geven voor huidige en toekomstige werknemers in de life sciences, de sector van de farma en biotech. ViTalent-CEO Veerle Van der Linden voerde het woord tijdens de scènes. De lesgevers, het administratief personeel en een medewerker van het Wetenschapspark waren de gelegenheidsacteurs. Het merendeel van de opnames ging door in de imposante cleanroom. 

 

Voor die shots van start konden gaan dienden alle acteurs gegownd' te worden, vaktaal voor het aantrekken van de juiste productiekledij bestaande uit broek, trui, beschermhoes voor de schoenen (de overschoen), baardnet, haarnet en beschermbril. Pas na het doorlopen van de juiste procedure mochten de figuranten over de blauwe lijn stappen, die een grens vormt tussen de 'vuile zone' en de eerste productiezone, de D-zone. Een unieke ervaring waar wij als Wetenschapspark graag aan meewerkten. 

 

Proficiat ViTalent, wij zijn ervan overtuigd dat dit knappe beelden gaat opleveren die ViTalent nog meer op de kaart zet! Wij kijken al uit naar het eindresultaat. Hou hiervoor zeker de LinkedIN van ViTalent in de gaten waar de beelden als eerste zullen worden losgelaten op de wereld!