Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren nu te huur van diverse afmetingen.

 

Lees meer!

Concessiehouder gezocht brasserie en eventgelegenheid Isala

2022/09/26

Het Wetenschapspark te Niel groeit. We bouwden een nieuw centrumgebouw, Isala, om nieuwe ondernemers aan te trekken en de groei van de bedrijven op het Wetenschapspark op te vangen. In dit gebouw voorzien we in totaal 6.500m² aan bijkomende labo’s, kantoren, congres- en opleidingsfaciliteiten en een brasserie en eventgelegenheid. En net voor dit laatste zoeken we misschien wel jou. 

 

POM Antwerpen, eigenaar en ontwikkelaar van het park, zoekt namelijk middels concessie een partner voor de uitbating van een brasserie en eventgelegenheid op het park. We zoeken een partij die van de brasserie een succes wil en kan maken, een partner die de werking en activiteiten van het Wetenschapspark ondersteunt en die de beleving voor de bezoeker versterkt. De brasserie moet dienstverlening voor de bedrijven op het Wetenschapspark bieden, en anderzijds een waardevolle bestemming zijn voor particuliere bezoekers.

 

De concessiehouder zal ook exclusief bevoegd zijn voor eventcateringopdrachten in het centrumgebouw Isala met name de conferentiezalen en de vergaderzalen.

 

Ben jij of ken jij de uitgelezen partij voor deze concessie? Dan horen we graag meer van je!
 

Lees alles na over hoe je kan indienen hier. Overtuigd en dien je graag je dossier in? Dat kan hier

 

Belangrijk: Plan zeker ook een locatiebezoek in op 17 of 18 oktober met Filip Schepers. Uiterste datum van indiening is 28 oktober.