Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren van diverse afmetingen nu te huur.

 

Lees meer!

Subsidiekansen voor innovatie in kmo's - 7/03 - Wetenschapspark

2024/02/14

Op 7 maart organiseert de dienst Europa (Provincie Antwerpen) op het Wetenschapspark - Subsidiekansen voor innovatie in KMO's - een event om het CrossRoads / CrossCare programma in de kijker te zetten. 


Dit is een laagdrempelig subsidieprogramma voor Vlaamse en Nederlandse kmo’s voor de ontwikkeling van innovatieve producten of diensten. En meteen een opportuniteit om je markt te vergroten richting Nederland. Binnen CrossRoads / CrossCare ontvang je subsidie op personeels- en andere kosten gelinkt aan het project, begeleiding van VLAIO en ondersteuning bij het zoeken van een partner over de grens. Het is een programma met korte doorlooptijden en een minimale administratie. 


Benieuwd of CrossRoads / CrossCare ook kansen te bieden heeft voor jouw bedrijf? Na een algemene toelichting, getuigen twee bedrijven hoe zij het programma ervaren hebben en wat het hen opgeleverd heeft. Tot slot krijg je de kans om meteen met één van de VLAIO of DEUR adviseurs in contact te treden om jouw opportuniteiten te bespreken. 
 
Eén van de vier key topics van het CrossRoads programma is Gezondheid, CrossCare focust op Zorg. Ideaal dus voor de bedrijven op ons park om op een laagdrempelige manier te ontdekken wat er concreet voor jou(w bedrijf) mogelijk is en hoe zo’n aanvraag loopt. Heb je nog geen partner, geen stress, VLAIO en hun Nederlandse evenknieën gaan op zoek naar geschikte partners. Ze helpen je dus graag met matchmaking als je dat wenst.

Schrijf je nu in

Programma:
15u30 – 16u Onthaal met koffie

16u – 17u15 Toelichting oproep CrossRoads door Yves Ozog - VLAIO
Toelichting CrossCare2.0 door Glenn Weyers - Licalab
Getuigenissen van ondernemers:
Joris Wille van Bewell Innovations & Stefanie Broes van Moonbird

17u15 – 18u30 Receptie + mogelijkheid om je idee af te toetsen in een 1-op-1 gesprek met een van de adviseurs

 

Praktisch:
Wanneer : donderdag 7 maart - 15u30-18u30
Locatie: Wetenschapspark - Isala Gebouw, Galileilaan 11, 2845 Niel
Inschrijven is gratis maar wel verplicht