Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren van diverse afmetingen nu te huur.

 

Lees meer!

GMP Summerschool 2023

2023/09/26

De ‘Good Manufacturing Practice’ (GMP) is het geheel van strenge kwaliteitseisen voor het maken van geneesmiddelen. Onder meer dankzij GMP kan je ervan op aan dat je medicijnen steeds veilig, doeltreffend en zonder fout zijn. Zo legt GMP heel precies vast hoe en onder welke omstandigheden een product wordt gemaakt. Bovendien wordt elke stap minutieus bijgehouden.
 
Wie testte wat? Welke grondstoffen werden gebruikt? Haalde je product wel de vereiste kwaliteit, niet alleen op het einde, maar ook doorheen het hele productieproces? Als operator in een GMP omgeving werken, is een uitdaging. Niet alleen moet je beschikken over de nodige kennis, ook bepaalde vaardigheden en de juiste attitude zijn cruciaal.
 
Binnen deze Summer School kunnen studenten hands-on kennis maken met GMP, en meer specifiek met GMP binnen ATMP. ATMP staat voor Advanced Therapeutic Medicinal Products en omvat onder meer cel- en gentherapie, oftewel de nieuwe generatie baanbrekende geneesmiddelen.
 

Dit unieke programma is een initiatief van at.las, een netwerk met focus op ATMP, en brengt de expertise samen van onder meer Advipro, anicells, eTheRNA, eyetec, MyCellHub, Tru Cleanroom Cleaning en ViTalent.
 

Praktische informatie:
• De driedaagse Summer School vindt plaats op 17, 18 en 19 oktober 2023
• Locatie is het Wetenschapspark Universiteit Antwerpen te Niel
• Na afloop ontvangt de student een certificaat van deelname.

 

Wens je graag meer informatie te ontvangen over deze Summerschool, aarzel niet om naar ons uit te reiken.