Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren van diverse afmetingen nu te huur.

 

Lees meer!

QLab behaalt officiële erkenning en start activiteiten in Isala

2024/07/05

QLab is officieel gestart met zijn activiteiten op ons Wetenschapspark in het Isala gebouw, na op 19 juni 2024 hun officiële erkenning binnen te halen. Deze erkenning is het bewijs van kwaliteit van hun resultaten. Qlab voert namelijk asbestanalyses uit voornamelijk voor de bouwsector. Bij QLab koesteren ze het belang van precieze asbestanalyses en zijn ze trotse aanbieders van hoogstaande, nauwkeurige diensten en het zetten van een kwaliteitstandaard in de branche.
 


QLab onderzoekt asbestverdachte stalen via optische identificatie met behulp van Polarisatie Licht Microscopie (PLM). Zo bieden ze op een snelle en betrouwbare manier uitsluitsel over het al dan niet aanwezig zijn van asbest in bulkmateriaal zoals bouwmateriaal. Om onze kwaliteit te garanderen conformeert QLab zich aan wettelijke eisen en past het kwaliteitsbeheersysteem toe volgens de ISO 17025 norm. Deze norm specificeert algemene eisen voor de competentie van test- en kalibratielaboratoria.
 


We wensen Qlab heel veel succes op ons Wetenschapspark en zijn ervan overtuigd dat dit een mooie toegevoegde waarde is op ons park.

 

Wens je graag in contact te komen met QLab, aarzel niet om contact op te nemen.