Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren van diverse afmetingen nu te huur.

 

Lees meer!

Vacatures

2024/03/26

De eerste drie maanden van 2024 zijn bijna voorbij. Met nieuwe blaadjes aan de bomen en langer licht buiten zit je hier goed voor een overzicht van openstaande vacatures van de bedrijven op het Wetenschapspark.

 

1) United Consulting, op en top Belgisch en uitgegroeid tot een trotse, onafhankelijke marktleider binnen consultancy en interim management, is op zoek naar een: 


 

2) anicells is een baanbrekend bedrijf inzake celproductie. Ze staan ver in hun proces om innovatieve en gepersonaliseerde behandelingen rechtsreeks aan het ziekenhuisbed van de patiënt uit te voeren. Klaar om jouw steen bij te dragen aan de geneeskunde van de toekomst? anicells is op zoeke naar een QA / QC specialist. meer info

 

3) SODECON is een innovatief kennisbedrijf gespecialiseerd in bodemsanering dat adviseurs, ontwikkelaars, industriëlen en particulieren duurzame, economische oplossingen biedt voor hun bodemvraagstukken.

Zij zijn op zoek naar een:

 

4) BioNotus is een Europese start-up die zich richt op het leveren van ultramoderne bioanalysediensten aan klanten die betrokken zijn bij klinisch en niet-klinisch onderzoek, geneesmiddelenontwikkeling en biowetenschappen.

Voor hun kantoor in Incubator Darwin op zoek naar: 

 

5) Brightspec combineert technische ervaring in stralingsdetectie en engineeringstechnieken met brede vaardigheden in de verkoop en marketing van nucleaire en röntgeninstrumenten. Zelfs het Internationaal Atoomagentschap is klant. In hun kantoor in Incubator Darwin zoeken ze versterking:6) iFLUX brengt in realtime grondwaterdynamieken in kaart. Hun monitoringsnetwerk door middel van sensoren zorgt voor datagedreven inzichten waardoor klanten meer duurzame beslissingen kunnen nemen.  iFLUX is op zoek naar:

  • 2 Senior Sales Executives

  • Full Stack Engineer

  • Finance officer
    (meer info)