Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren nu te huur van diverse afmetingen.

 

Lees meer!

Vacatures

2024/02/02

Het nieuwe jaar is een maand ver. Ook in 2024 zit je hier goed voor een overzicht van openstaande vacatures van de bedrijven op het Wetenschapspark.

 

1) SODECON is een innovatief kennisbedrijf gespecialiseerd in bodemsanering dat adviseurs, ontwikkelaars, industriëlen en particulieren duurzame, economische oplossingen biedt voor hun bodemvraagstukken.

Zij zijn op zoek naar een:

- Technieker grondwaterzuiveringen - meer info

- Projectingenieur bodemsaneringen - meer info
 


2) NSX biedt een platform aan waarbij je duurzame applicaties bouwt. Het beheersen van de onderhoudskosten staat hierbij centraal. Het platform en de werkwijze tilt je ontwikkelteam en je IT-organisatie naar een hoger niveau.  NSX is op zoek naar een:
- Junior NS Developer - meer info


 

3) Brightspec combineert technische ervaring in stralingsdetectie en engineeringstechnieken met brede vaardigheden in de verkoop en marketing van nucleaire en röntgeninstrumenten. Zelfs het Internationaal Atoomagentschap is klant. In hun kantoor in Incubator Darwin zoeken ze versterking:

- Software Developer meer info

- Service Engineer meer info

 

4) Q-People helpt kleine en grote lifesciencebedrijven bij het creëren en het optimaliseren van een kostenefficiënt kwaliteitssysteem, waarbij het bedrijf de nodige business- en productieprocessen tracht te verfijnen en te valideren.
Hun kantoor bevindt zich in het Isala-gebouw. Ze zoeken een:

- Validatie-ingenieur meer info