Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren nu te huur van diverse afmetingen.

 

Lees meer!

Vacatures

2023/01/27

Op het Wetenschapspark hebben bedrijven nood aan talent, ontdek de vacatures die de bedrijven hebben hieronder!

 

1) PHÉRA brengt de verschillende spelers die betrokken zijn bij de gezondheidszorg bijeen en zet in op multidisciplinaire samenwerkingsprojecten. Dit alles met het doel om de gezondheidszorg te innoveren en voor iedereen toegankelijk te maken.

Zij hebben vacatures openstaan voor

 

2) JooS Consulting staat de bedrijven bij met ondersteuning en advies voor hun financiële processen. Binnen de bedrijvengroep United Consulting zorgen zij samen met de 3 andere bedrijven ervoor dat op elk project de perfecte professional wordt ingeschakeld.

 

3) NSX is a company which applies and further develops the scientific research on Normalized Systems on an industrial scale. NSX operates in different sectors (including government, financial sector, manufacturing, and energy), and Countries (Belgium, Netherlands, United Kingdom).

They are looking for a Business Analyst : more info can be found here

 

4) Bionotus is een Europese start-up die zich richt op het leveren van ultramoderne bioanalysediensten aan klanten die betrokken zijn bij klinisch en niet-klinisch onderzoek, geneesmiddelenontwikkeling en biowetenschappen.

Ze zoeken een ( Senior ) Scientist Bioanalysis: more info can be found here

 

5) iFLUX is een spin-off van de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek ( VITO ) en de Universiteit Antwerpen, een scale-up actief in milieubeheer met bijzondere aandacht voor slim beheer van grondwater.

Ze willen hun team uitbreiden met een software ontwikkelaar: meer info vind je hier

 

6) ABN-cleanroomtechnology is een ontwerp-, bouw-, inbedrijfstellings- en onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in cleanroom-activiteiten op het gebied van gezondheidszorg, biotechnologie, micro-elektronica, (ATMP) farmaceutica, automotive en voedselverwerking.

Zij zijn op zoek naar :

 

7)Within the Universiteit Antwerpen: the Laboratory of Experimental Hematology (LEH) and the Center for Radiopharmaceuticals Antwerp (CREANT) in the Faculty of Medicine and Health Sciences are looking for a full-time (100%) doctoral scholarship holder in the field of molecular imaging response to CAR T-cell therapies in multiple myeloma. More info can be found here
 

8) Karel de Grote hogeschool is een warme en ambitieuze leer- en werkplek in de superdiverse stad Antwerpen waar men samen met meer dan 1550 collega’s werkt en voor ruim 13 000 studenten. Ze kiezen voor vernieuwend en uitdagend onderwijs, waarbij ze volgende generaties inspireren en mee bouwen aan de toekomst en waar ruimte voor is voor groei. Sinds eind deze maand hebben ze ook een satellietcampus op ons Wetenschapspark.

Binnen de onderwijsgroep Wetenschappen en Technologie zijn ze op zoek naar een opleidingshoofd biomedische Laboratoriumtechnologie. Interesse? Meer info vind je hier.