Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren van diverse afmetingen nu te huur.

 

Lees meer!

Vacatures

2023/07/04

Alle vacatures die de bedrijven op het Wetenschapspark hebben, tonen we je graag hieronder. Want ook al is het vakantie, onze bedrijven zoeken altijd nieuw talent!

 

1) Karel de Grote hogeschool is een warme en ambitieuze leer- en werkplek in de superdiverse stad Antwerpen waar men samen met meer dan 1550 collega’s werkt en voor ruim 13 000 studenten. Ze kiezen voor vernieuwend en uitdagend onderwijs, waarbij ze volgende generaties inspireren en mee bouwen aan de toekomst en waar ruimte voor is voor groei. Sinds april 2023 hebben ze ook een satellietcampus op ons Wetenschapspark.

Zij zijn op zoek naar een:

- Senior onderzoeker voor het onderzoekscentrum Sociale Inclusie – 100% (m-v-x) Voltijds - meer info kan je hier vinden

- Hoofd Onderzoekscentrum Zorg in Connectie - 80% tot 100% (m-v-x) - meer info vind je hier

 

2) IAS is een internationaal adviesbureau op het gebied van Automotive Learning & Development dat geavanceerde, op wetenschap gebaseerde leeroplossingen en innovatieve leerstrategieën biedt. Ter ondersteuning van de Training Academies van onze klanten (autofabrikanten) zijn zij op zoek naar een Senior Technical Trainer - meer info over de vacature vind je hier

 

3) iFLUX is een spin-off van de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek ( VITO ) en de Universiteit Antwerpen, een scale-up actief in milieubeheer met bijzondere aandacht voor slim beheer van grondwater. Ze willen hun team uitbreiden met:

- Data Engineer - Real-time Dashboards and Visualizations for environmental solution meer info vind je hier

Application Engineer Elektronica/Mechatronic meer info vind je hier

- Partime Financial office manager meer info over de job vind je hier