Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren nu te huur van diverse afmetingen.

 

Lees meer!

Vacatures

2022/07/12

Vacatures in de aanbieding!
Ook tijdens de vakantieperiode blijft het gonzen van de activiteit op het Wetenschapspark en vind je hier de vacatures van de bedrijven die op zoek zijn naar die gemotiveerde en enthousiaste werknemer om hun team te vervoegen.

 

1)  Het centrum voor celtherapie en regeneratieve geneeskunde (CCRG) werd in 2005 opgericht in het UZA als een multidisciplinair platform voor gevestigde klinisch-experimentele celtherapieën. Momenteel zijn de activiteiten van het CCRG vooral gericht op het ontwikkelen van vernieuwende therapieën (immunotherapie), en (stam)celtherapie. In het kader van uitbreiding van de activiteiten bij de GMP-faciliteit voor celtherapie in het wetenschapspark in Niel voor UZA-anicells zijn ze op zoek naar een laboratoriumtechnoloog CCRG

Meer info vind je via deze link.

 

2) PHÉRA brengt de verschillende spelers die betrokken zijn bij de gezondheidszorg bijeen en zet in op multidisciplinaire samenwerkingsprojecten. Dit alles met het doel om de gezondheidszorg te innoveren en voor iedereen toegankelijk te maken.
Zij hebben een vacature openstaan voor een apothekerin de regio Antwerpen.

Meer info vind je via deze link.

 

3) eTheRNA is developing world-class mRNA immunotherapies for the treatment of cancer and infectious diseases. eTheRNA uses messenger RNA to unleash and enhance a patient's immune response against a tumour or infectious agents. They are looking for a mRNA Production Associate.

More info can be found here.

 

4) NSX is a company which applies and further develops the scientific research on Normalized Systems on an industrial scale. NSX operates in different sectors (including government, financial sector, manufacturing, and energy), and Countries (Belgium, Netherlands, United Kingdom).
They are looking for a Junior NS Developer.

Meer info vind je via deze link

 

5) iFLUX, een spin-off van de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek ( VITO ) en de Universiteit Antwerpen, een scale-up actief in milieubeheer met bijzondere aandacht voor slim beheer van grondwater.
Om hun groeiambities waar te maken willen ze hun team uitbreiden met een ondernemende software ontwikkelaar: meer info vind je via deze link en ook technieker – water sensor technologie: meer info vind je via deze link

 

6) Rialto Recruitment is een Executive Search, Wervings- en Selectiekantoor, gespecialiseerd in hoger opgeleide technische en wetenschappelijke profielen.
Voor de expansie naar andere sectoren en segmenten zijn ze momenteel op zoek naar een ervaren Direct Search Consultant | Headhunter (m/v/x)

Meer info vind je via deze link.

 

7) The Division of Hematology of the Antwerp University Hospital (UZA) and the Laboratory of Experimental Hematology (LEH) of the Faculty of Medicine and Health Sciences of the University of Antwerp (UAntwerp), is seeking for a full-time outstanding postdoctoral scientist to perform basic and translational research on chimeric antigen receptor (CAR)- and T-cell receptor (TCR)-engineering of immune cells for cancer immunotherapy

More info