Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren nu te huur van diverse afmetingen.

 

Lees meer!

Vacatures

2022/11/28

Ook deze maand maken we graag een lijstje van alle vacatures die de bedrijven op het Wetenschapspark hebben. Ontdek ze hieronder!

 

1) Bionotus is een Europese start-up die zich richt op het leveren van ultramoderne bioanalysediensten aan klanten die betrokken zijn bij klinisch en niet-klinisch onderzoek, geneesmiddelenontwikkeling en biowetenschappen.

Ze zoeken een ( Senior ) Scientist Bioanalysis: more info can be found here

 

2) Hearing Coach International is toonaangevend op het gebied van op maat gemaakte gehoorbescherming en preventieve gehoorzorg. Onze missie is het behoud van een goed en gezond gehoor bij mensen die worden blootgesteld aan lawaai. Door alle aandacht voor de problematiek rond lawaai en ons gehoor is de aandacht voor preventie van gehoorschade sterk toegenomen.

Op korte termijn zijn ze op zoek naar een audioloog: meer info vind je hier

 

3) iFLUX is een spin-off van de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek ( VITO ) en de Universiteit Antwerpen, een scale-up actief in milieubeheer met bijzondere aandacht voor slim beheer van grondwater.

Ze willen hun team uitbreiden met een financieel manager: meer info vind je hier


4) PHÉRA brengt de verschillende spelers die betrokken zijn bij de gezondheidszorg bijeen en zet in op multidisciplinaire samenwerkingsprojecten. Dit alles met het doel om de gezondheidszorg te innoveren en voor iedereen toegankelijk te maken.

Zij hebben vacatures openstaan voor

 

5) BrightSpec is a young company founded by highly qualified scientists and engineers. The group combines technical experience in radiation detection and engineering techniques with broad skills in the sales and marketing of nuclear and X-ray instruments. 

They are looking for 

 

6) JooS Consulting staat de bedrijven bij met ondersteuning en advies voor hun financiële processen. Binnen de bedrijvengroep United Consulting zorgen zij samen met de 3 andere bedrijven ervoor dat op elk project de perfecte professional wordt ingeschakeld.