Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren nu te huur van diverse afmetingen.

 

Lees meer!

Vacatures

2022/10/21

Welke bedrijven op het Wetenschapspark zijn op zoek naar één of meerdere personen om hun team te versterken? Ontdek het hieronder!

Benieuwd welke vacatures openstaan? We lijsten hieronder de recente vacatures op bij onze innovatieve bedrijven en wie weet ben jij diegene die binnenkort deel uitmaakt van onze community. 

 

1) BrightSpec is a young company founded by highly qualified scientists and engineers. The group combines technical experience in radiation detection and engineering techniques with broad skills in the sales and marketing of nuclear and X-ray instruments. 

They are looking for 

 

2) VILS is een gespecialiseerde dienstenleverancier in de lifescience industrie. Zij leiden, ontwerpen en begeleiden investeringsprojecten (vaak labo’s en cleanrooms) gaande van de initiële procesanalyses tot de oplevering van de werkende installaties waarbij de focus ligt op First off Fast Track Projects.

Nu nog gevestigd in Mechelen maar vanaf januari nemen zij hun intrek in het Wetenschapspark. Zij willen hun team versterken met 

 

3) JooS Consulting staat de bedrijven bij met ondersteuning en advies voor hun financiële processen. Binnen de bedrijvengroep United Consulting zorgen zij samen met de 3 andere bedrijven ervoor dat op elk project de perfecte professional wordt ingeschakeld.

 

4)  Vetoquinol ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve diergeneesmiddelen, aanvullende diervoeders en verzorgingsproducten voor landbouwdieren (runderen en varkens) en huisdieren (honden en katten). en wordt erkend om zijn deskundigheid op het gebied van infectieziekten, pijn en ontstekingen.

Zij zijn momenteel op zoek naar