Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren van diverse afmetingen nu te huur.

 

Lees meer!

Vacatures

2023/05/11

Ook deze maand maken we graag een lijstje van alle vacatures die de bedrijven op het Wetenschapspark hebben. Ontdek ze hieronder!

 

1) BrightSpec is a young company founded by highly qualified scientists and engineers. The group combines technical experience in radiation detection and engineering techniques with broad skills in the sales and marketing of nuclear and X-ray instruments. 

They are looking for 

 

 

2) ABN Cleanrooms is een ontwerp-, bouw-, inbedrijfstellings- en onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in cleanroom-activiteiten op het gebied van gezondheidszorg, biotechnologie, micro-elektronica, (ATMP) farmaceutica, automotive en voedselverwerking.

Zij zijn op zoek naar een Cleanroom Validation Engineer:  meer info vind je hier  

 

3) Karel de Grote hogeschool is een warme en ambitieuze leer- en werkplek in de superdiverse stad Antwerpen waar men samen met meer dan 1550 collega’s werkt en voor ruim 13 000 studenten. Ze kiezen voor vernieuwend en uitdagend onderwijs, waarbij ze volgende generaties inspireren en mee bouwen aan de toekomst en waar ruimte voor is voor groei. Sinds april 2023 hebben ze ook een satellietcampus op ons Wetenschapspark.

Zij zijn op zoek naar een Lector Research & Analytics (marktonderzoek):  meer info vind je hier

 

3) Joos Consulting staat de bedrijven bij met ondersteuning en advies voor hun financiële processen. Binnen de bedrijvengroep United Consulting zorgen zij samen met de 3 andere bedrijven ervoor dat op elk project de perfecte professional wordt ingeschakeld.

- Supply Change is op zoek naar een Loyalty Manager meer info vind je hier

- Joos Consulting is op zoek naar een Loyalty Manager meer info vind je hier

- Waterfront is op zoek naar een Loyalty Manager meer info vind je hier

- PZ Consulting is op zoek naar een Loyalty Manager meer info vind je hier