Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren nu te huur van diverse afmetingen.

 

Lees meer!

Vijgen Na Pasen -afterwork donderdag 18 april

2024/03/21

Vijgen Na Pasen-afterwork donderdag 18/4

BIjna paasvakantie en misschien hebben jij en je collega’s enkele mooie vrije dagen in ’t verschiet. Na die veertien dagen is het vanaf maandag 14 april opnieuw alle hens aan dek. Dat geldt voor Koffiebar Harriet en ook voor het overgrote merendeel van jullie. We willen daarom graag al onze Vijgen Na Pasen-Afterwork aankondigen, zodat jullie donderdag 18 april kunnen aanstippen in jullie agenda.

Op onze Vijgen Na Pasen-afterwork kan je in Incubator Darwin met een glaasje in de hand informeel bijpraten met jouw collega’s. We zorgen voor ijskoude drankjes en enkele versnaperingen. En voor de liefhebbers, hebben we ook enkele vijgen in voorraad. En wat de titel van deze mail ook doet vermoeden, deze vijgen zullen op en top vers zijn. Bij pot en pint breid je je zakelijk netwerk uit en leer je andere ondernemers op het park kennen.

Wij zorgen voor frisse Fritz Limo (orange, citroen, rabarber), Almdudler, een pittige Moscow Mule en een assortiment bieren van de lokale Brouwerij De Klem.  Olivier van deze brouwerij uit de buurt komt de bieren graag persoonlijk toelichten op een tasting (vanaf 17.30 uur). Bij goed weer gaat dit door op het terras.

Tussen 16.30 en 17.30 uur hebben we een happy hour: je bestelt een frisdrank, je krijgt er een tweede gratis bij. Redenen te over dus om donderdag vanaf 16.30 af te zakken naar Incubator Darwin. Vrijdag is een werkdag uiteraard, dus om 18.30 uur schenken we onherroepelijk ons laatste drankje.  

Om onze voorbereidingen zo gestroomlijnd mogelijk te houden, willen we graag weten met hoeveel personen ongeveer jullie aanwezig zijn. Het zou ons een heel eind kunnen helpen als je jouw aanwezigheid hieronder invult. Tot dan!

Schrijf je nu in!