Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren van diverse afmetingen nu te huur.

 

Lees meer!

Ontdek onze bruisende community.

Op het Wetenschapspark werk je in een dynamische omgeving te midden van collega-ondernemers. Leren van elkaars ervaringen, gebruik maken van elkaars netwerk, het kan je als ondernemer enorm vooruit helpen. Maar dan moet je elkaar wel eerst leren kennen. Wil je een praatje slaan met één van de andere bedrijven, dan kan dat gemakkelijk op onze events of informele happenings. Gemiddeld organiseren we een twintigtal events per jaar, van netwerkdrinks tot lezingen en trainingen. 

Bar Harriet – even verpozen bij een heerlijk kopje koffie

Genoemd naar Harriet, één van de huisschildpadden van Charles Darwin, is onze koffiebar de perfecte plek om te onthaasten. Verkwikkende koffie, heerlijke thee en een assortiment verfrissende frisdranken kan je er nuttigen, terwijl je even de krant of een magazine leest. 

Maak je liever een praatje met de barista of een collega-ondernemer? Dat kan uiteraard ook! Vanop ons terras heb je prachtig zicht op het water; de perfecte plek om even je hoofd leeg te maken. Je kan in de bar ook terecht voor een kleine hap. Een croissantje als ontbijt? Verse soep of een croque over de middag? Kan allemaal. En op geregelde tijdstippen slaat team Darwin aan het kokkerellen en kan je op een ‘Foodie’ genieten van een bagel of pasta. 

Onze huisbar verzorgt met een glimlach ook de catering van jouw event, seminarie of vergadering.

Woon je ook graag een van onze events bij?