Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren van diverse afmetingen nu te huur.

 

Lees meer!

Op het Wetenschapspark kan je ook terecht voor je opleidingen, netwerkevenementen of boardmeetings. Geniet van de groene, inspirerende omgeving, ontdek onze ruime parkeergelegenheid, neem een break in de lichte foyer met gezellige koffiebar Harriet, kortom: maak van elk professioneel gebeuren een succes. Een ervaren team helpt je bij het uitwerken van je event en garandeert een vlot verloop.

Op de planning

In het eerstvolgende gebouw (momenteel in realisatie) voorzien we aanvullende congres- en opleidingsfaciliteiten in verschillende formaten en opstellingen. Op deze manier past ons aanbod nog beter bij de vraag van de klant.

"De voorbije jaren organiseerden we al meer dan 60 events op het Wetenschapspark, variërend van internationale symposia, “Dag van de Wetenschap”, tot boardmeetings of opleidingen. We spelen vlot in op alle omstandigheden en hebben altijd een plan-B voor handen zodat de klant zich kan focussen op zijn gasten.

Parallel aan de ontwikkeling van het park blijven we ook inzetten op het creëren van bijkomende leslokalen en vergaderfaciliteiten zodat ons aanbod helemaal is afgestemd op de noden van onze bedrijven."

- Jill Van Hoydonck, events en communicatie

Meer weten over de mogelijkheden, of ontvang je graag een voorstel op maat?

title

Jill Van Hoydonck
Aanspreekpunt evenementen + communicatie
+32 3 240 68 41