Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren nu te huur / te koop van diverse afmetingen.

 

Lees meer!

ID DARWIN - Labo C1.04

  Bouwjaar: 2015
  1500m² aan kantoren en labo's
  Beschikbare ruimte: 52m² labo
  Type contract: terbeschikkingstelling
  Prijs all in: 1.675 euro / maand excl BTW
  Vergaderzalen, lounge corners, boardroom, auditorium
  Ontzorgend facilitymanagement: telefoon, post,...

Interesse? Ontdek waarom labo C104 iets voor jou is!

title

Jade Verrept
Aanspreekpunt Darwin + Clustermanager
+32 3 443 04 07

Labo C1.04 bevindt zich in Incubator Darwin op het Wetenschapspark in Niel. Met zijn open architectuur, aantrekkelijke vergaderruimtes en hippe koffiebar, is incubator Darwin de uitgelezen plek voor jong ondernemerstalent. Maak indruk op klanten en investeerders in dit prachtige gebouw met panoramisch zicht op de achterliggende waterpartij. Je vindt in dit gebouw kantoren, labo’s en vergaderzalen in uiteenlopende formaten en wordt er totaal ontzorgd. Of het nu gaat om het beantwoorden van je telefoon, het aannemen van zendingen, het schoonmaken van je kantoor of labo, het wordt je allemaal uit handen genomen. Focussen op je corebusiness was nog nooit zo eenvoudig. Aarzel dus niet meer om dit labo te huren en neem vandaag nog contact met ons op voor een plaatsbezoek. 

Uitrusting Laboratorium C104

 • Laboratorium van 52m²

 • Laboruimte bestaande uit 2 delen op de 1ste verdieping

 • ICT voorzieningen met inbegrip van telefoonlijnen, telefoontoestellen, VLAN en wifi netwerk. Multifunctional (scannen, kopiëren) beschikbaar.  

 • Prijs is met inbegrip van gebruik vergaderzalen en auditorium, parking, nutsvoorzieningen, schoonmaak en secretariaatsdiensten.