Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren van diverse afmetingen nu te huur.

 

Lees meer!

N15 – starten

Welkom in Darwin, het kloppend hart van het Wetenschapspark.

Incubator Darwin is met zijn open architectuur een uniek gebouw, waar je labo’s, kantoren en moderne vergaderinfrastructuur vindt, maar ook de gezellige bar Harriet. Een gedreven team dat met een glimlach niet alleen de starters van incubator Darwin maar ook de bedrijven van het ganse park helpt waar mogelijk.Klinkt dit als muziek in je oren? Ontdek welke kantorenwe te huur hebben. Zoek je eerder een labo, bekijk hier de mogelijkheid.

Flexibele contracten en weinig administratieve rompslomp maken dat start-ups zich meteen thuis voelen. Als je daar behoefte aan hebt, omringen we je van bij de start met de juiste experten. Ons vriendelijk en vlot secretariaat ontvangt jouw klanten, beantwoordt jouw telefoon en zorgt voor een lekkere kop koffie.

In incubator Darwin kies je voor een dynamische community waarin alles draait om kennis, netwerken en leren van elkaar. Je collega-ondernemers werken net als jij aan nieuwe producten of innovatieve diensten. Die focus op innovatie en wetenschap maakt dat de bedrijven die hier huizen ook kunnen leren van elkaars knowhow. Bovendien vormen de open sfeer, het aantrekkelijke gebouw en de  unieke werkomgeving een sterke troef bij het aantrekken van nieuwe medewerkers.

Darwin is kiezen voor een professionele start, een dynamische community en een toffe werkplek tussen collega ondernemers.

ID lNCUBATOR DARWIN

  Open architectuur
  1500m² kantoren en labo's
  Gezellige koffiebar, zomerterras en lunchplekken
  Vergaderzalen, lounge corners en boardroom
  Licht en ruim auditorium
  Onthaal, telefoonpermanentie en postbehandeling
  Ontzorgend facilitymanagement

Interesse? Ontdek welke ruimte er beschikaar is in Darwin

title

Jade Verrept
Aanspreekpunt Darwin + Clustermanager
+32 3 443 04 07

In beeld: Innovative Automotive Services (IAS)

Aan het woord: Mohamed Amrani, co-founder & CIO Innovative Automotive Services (IAS)

Innovative Automotive Services (IAS) is het bedrijf van Mohamed Amrani en Alexander Swannet. Sinds 2012 ontwikkelen ze innovatieve trainingsconcepten en scheren hiermee hoge toppen Europees niveau. Eén van hun paradepaardjes is MOBILAR®, een tool en methodiek om het rendement van opleidingen te optimaliseren.

“MOBILAR® staat voor ‘mobiel’ en ‘modulair’. We bepalen opleidingsbehoeften onder meer op basis van big data. Onze modulair opgebouwde opleidingsmethodiek is specifiek gericht op het individu én de werkvloer. Daarnaast geloven we dat een leertraject constant in beweging moet zijn, oftewel mobiel. We bevinden ons nog volop in de ontwikkelingsfase en doen dat in co-creatie met meerdere specialisten en kennisinstellingen. Echter heeft onze methodiek al voldoende slagkracht ontwikkeld en zijn we recent gevraagd om deze te implementeren op Europees niveau voor een wereldtopper binnen de automobielsector. Maar we ontwikkelen onze tool op zo’n manier dat hij ook makkelijk inzetbaar is in andere sectoren.

Naast MOBILAR® dwingen we onszelf continue om te durven wegstappen van de conventionele aanpak binnen training. Zo hebben we sinds kort o.a. een concept ontwikkeld rond ‘Studio Based Training’: een methodiek die snel inzetbaar is, en waarmee we onze klanten hebben getriggerd om in de toekomst anders te kijken naar hoe ze hun personeelsleden opleiden, of hun klanten commercieel triggeren. Concreet hebben we hiervoor een filmstudio opgezet in Niel als proof of concept.

Misschien zijn we een beetje een vreemde eend in de bijt, aangezien onze corebusiness activiteiten niet zo’n sterke link heeft met Health en Environment, de focus van het Wetenschapspark. Maar omwille van ons innovatieve karakter en onze samenwerking met Universiteit en Hogescholen waren we hier toch welkom. We zijn erg blij dat we in dit innovatieve ecosysteem (én mooie groene omgeving) kunnen vertoeven. De uitstraling van het gebouw en de bar is belangrijk voor ons. Als ontwikkelaar van trainingsconcepten willen we dat onze klanten en trainees zich welkom voelen. Wij houden van een no-nonsense en warme aanpak. Een drankje aan de bar met onze bezoekers is dan ook een absolute must. Het Darwin Team ontfermt zich zó goed over ons, dat we vaak de vraag krijgen van onze klanten of ze zelf nog ’s tot in Niel mogen komen. Handig!”

“Wij houden van een no-nonsense en warme aanpak. Een drankje aan de bar met onze bezoekers is dan ook een absolute must.”

- Mohamed Amrani, co-founder & CIO Innovative Automotive Services (IAS)

Incubator Darwin

Met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen