Available Space

Labs & office space in various sizes currently available for sale / rental.

Read more!

483 bezoekers op Dag van de Wetenschap

2019/11/25

Zondag 24 november was het Dag van de Wetenschap. 483 mensen maakten kennis met wetenschap, ze kwamen langs om te experimenteren, ontdekken en te proeven. Zeer veel blije gezichten vertrokken huiswaarts na een leuke namiddag. Dit kon enkel dankzij onze bedrijven: anicells, BioOrg, IAS, iFLUX, NSX, Rialto Recruitment en YUN Probiotherapy.

Hieronder enkele sfeerbeelden zodat als je het gemist hebt, je volgend jaar zeker van de partij bent! Tot 29 november 2020 graag.

7 bedrijfjes stelden hun deuren op en toonden het beste van zichzelf.

- Yun Probiotherapy liet je kennismaken met het werk van een laborant. Naar huis vertrok je met zelfgemaakte handzeep of gellyballs.
- NSX: liet je nadenken over modulariteit aan de hand van het bouwen van een huis, mannetje of vliegtuig met lego.
- Rialto Recruitment: dompelde je onder in een heuse show vol wetenschappelijke principe, alles werd gebruikt van een bellenblaas, rode kool tot een gigantische elastiek.
- iFLUX: ontdekte samen met jou hoe verontreiniging in de bodem beweegt en hoe ze dit in kaart kunnen brengen. Een heus diploma ontving je na een aantal experimenten te hebben uitgevoerd.
- IAS: liet je versteld staan over e-mobiliteit en de toekomst. Experimentjes, testritten of je luisteren naar een verbluffende keynote stond bij hen op het programma.
- BioOrg: kegelde alle slechte bacteriën naar huis en liet je nadenken over het besparen van water door met BioOrg te poetsen.
- anicells: zorgde ervoor dat je kon ervaren hoe het is om in een labopak rond te lopen. een ‘Cell-fie’ nemen was de kers op de taart.

Ook het team van Darwin testte je kennis en liet je nadenken over enkele rebussen.