Available Space

Labs & office space in various sizes currently available for sale / rental.

Read more!

Sodecon nieuwe huurder in Darwin

2019/04/12

Sodecon nieuwe huurder in Darwin

Sinds 1 april (nee geen grap) zijn we een nieuw bedrijf rijker in onze Incubator Darwin – SODECON genaamd.

SODECON is een innovatief en kennisgedreven bodemsaneringsbedrijf waarop consultants, projectontwikkelaars en industriële en particuliere probleembezitters beroep doen om hun bodemproblematiek kosten-efficiënt en op duurzame wijze aan te pakken. Ze kiezen voor Incubator Darwin om het bedrijf verder uit te bouwen.

Stel je de vraag ‘Waarmee kan SODECON jou van dienst zijn?’ krijg je meteen het antwoord: SODECON staat je met raad én daad bij om jouw bodemprobleem zo snel en zo goedkoop mogelijk af te ronden.

Wie je kan zien rondlopen in Darwin is Hans Baillieul, een bio-ingenieur van opleiding die meer dan 10 jaar gedegen ervaring heeft op het vlak van bodemsaneringen en met het ontwikkelen van innovatieve saneringstechnieken. Als saneringsexpert heeft hij verschillende projecten begeleid over de hele wereld. Op basis van zijn kennis ontwikkelt Hans de best mogelijke aanpak voor jouw bodemprobleem en zorgt hij voor de praktische uitvoering van bodemsaneringsprojecten van begin tot einde.

Wanneer kan je beroep doen op SODECON? Wanneer de verontreiniging in kaart is gebracht voeren zij de sanering uit. Belangrijk detail is dat het dient te gaan over niet alledaagse bodemverontreinigingen.

SODECON in 3 woorden: Duurzaam; Oplossingen voor complexe bodemverontreinigingen en Innovatie.

Het team van Incubator Darwin wenst hen alvast heel veel succes in de verder uitbouw van SODECON.