Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren nu te huur van diverse afmetingen.

 

Lees meer!

N18 – doorgroeien

POM Antwerpen beheert op de campus een eigen doorgroeigebouw. Op nummer 18 van de Galileilaan kan je flexibele kantoren, labo’s en vergaderzalen huren of kopen. Ingebed in één van de taluds heb je vanuit dit gebouw een prachtig zicht op het aangrenzende natuurgebied. Werken en ontspannen ging nog nooit zo goed hand in hand. Het Wetenschapspark Universiteit Antwerpen is in Niel, ideaal gelegen op de verkeersas Brussel - Antwerpen.

ID doorgroeigebouw N18

    3500m² aan kantoor- en laboruimten.
    Gemeenschappelijk groenbeheer, sanitaire voorzieningen en afvalophaling.
    Toegang tot faciliteiten en events in incubator Darwin aan gereduceerd tarief.
Interesse? Ontdekken waarom N18 iets voor jou is?

In beeld: BioOrg

Aan het woord: Koen De Koster, oprichter en CEO van BioOrg

Meer dan tien jaar geleden begonnen Koen De Koster en Filip Willocx hun zoektocht naar een innovatieve manier om zichtbare vervuiling maar tegelijk ook fijnstof en vluchtige organische stoffen in de binnenlucht tegen te gaan.

In 2009 bracht BioOrg zijn eerste product op de markt. Deze technologie is door verschillende Internationale patenten beschermd. Bedrijven als Colruyt, KBC en ook de Vlaamse overheid zijn klant net als onze incubator Darwin op het park.

Vandaag telt het bedrijf 7 medewerkers. BioOrg kende een grote stijging in het aantal aanvragen voor de biologische verneveling van kantoren tijdens de COVID-19 periode. “Naast de door de overheid verplichte maatregelen voor ontsmetting van contactoppervlakken, zorgt BioOrg voor luchtzuivering en extra hygiëne door een ecosysteem van goede bacteriën aan te brengen”, aldus Koen De Koster, CEO BioOrg.

“We zijn blij dat het Wetenschapspark sterk inzet op de synergie tussen werk en ontspanning in volle natuur. POM Antwerpen zorgt voor een groene omgeving, zowel binnen in de gebouwen als buiten door de aanleg van een bloemenweide, waterbekkens, wandelpaden,… Ook het eu.reca initiatief zet in op onderwerpen die ons nauw aan het hart liggen, denk maar aan de recente ‘workstream’ over luchtkwaliteit. Als je al deze voordelen in acht neemt, snap je waarom we zeer enthousiast zijn om op dit Wetenschapspark ons bedrijf verder te laten groeien en bloeien. En groeien doen we sterk.”