Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren van diverse afmetingen nu te huur.

 

Lees meer!

N21 – doorgroeien

Achteraan op het park vind je de gloednieuwe hybride bedrijfshal. Deze hal omvat 5 modules van diverse afmetingen. Je kan er kantooractiviteiten koppelen aan productie, opslag of laboactiviteiten.

Momenteel zijn er nog 2 units te huur /  te koop. Ontdek alles van unit 3 en unit 5 en start je business op een inspirerende, dynamische campus.

ID doorgroeigebouw n21

    Hybride bedrijfshal geschikt voor box-in-box labo’s, productie en opslag.
    Units variëren in oppervlakte van 150 tot 450m² en zijn beschikbaar in diverse afwerkingsgraden.
    Mogelijkheid tot huur, lease en koop.
Interesse? Ontdekken waarom N21 iets voor jou is?

In beeld: anicells

Aan het woord Nathalie Cools, CEO anicells

“anicells ondersteunt celtherapie-ontwikkelaars bij het naar de patiënt brengen van hun product. Daarvoor bieden we GMP-cleanrooms aan waar ons gekwalificeerd personeel aan de slag gaat voor de klant.

Zo’n GMP-accelerator uitbouwen is erg uitdagend. De investering in de realisatie en uitrusting van dergelijke labo’s is enorm. Als start-up hadden we dan ook behoefte aan de nodige juridische begeleiding om gesprekken met potentiële investeerders slim aan te pakken. In het netwerk van het Wetenschapspark hebben we die expertise gevonden; een legal expert die voortdurend samenwerkt met innovatieve bedrijven en onze uitdagingen goed kon inschatten. Dat is van grote meerwaarde.”