Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren van diverse afmetingen nu te huur.

 

Lees meer!

Katrien Offeciers: "Ik ken bijna iedereen bij voornaam"

2024/05/27

Katrien Offeciers is al vanaf het prille begin bij Incubator Darwin betrokken. Aan het onthaal verwelkomt de opgewekte Schotense 's ochtends ondernemers, bezoekers en personeelsleden. "Een hartelijke begroeting vind ik belangrijk. Mensen voelen zich meer gezien en geapprecieerd. Ik ken bijna iedereen bij voornaam."

 

Voor Katrien op het Wetenschapspark startte, zat ze in verschillende teams bij POM Antwerpen. "In 2007 ben ik bij de POM begonnen. Mijn takenpakket bestond vooral uit administratieve ondersteuning, maar al vrij snel ben ik opgenomen in het Team International Business. Samen met mijn twee collega's ontvingen we Chinese, Japanse en Indiase delegaties op het Antwerpse Provinciehuis. Die ervaring helpt me als we hier in Niel internationale delegaties over de vloer krijgen."

 

"Na jaren International Business kwam ik op vraag van Teamleider Innovatie en Ondernemen Jade Verrept op het Wetenschapspark terecht. Sinds Darwin in oktober 2015 de deuren opende, ben ik hier op deze locatie actief. Op dat moment was geen enkele dag dezelfde en dat geldt nu nog steeds. Ik kom rond 8 uur aan en stort me mee op het relaas van de dag: ondersteuning boekhouding, beheer vergaderzalen, offertes opmaken en het hosten van evenementen. Ik tracht mee een toffe community te creëren op het park. Je kan me ook nog terugvinden in ons intern huisbarretje Harriet.  Een dynamisch kader waar het contact met de mensen centraal staat."

 

"Samen met een tof team verwelkom ik de toekomende ondernemers, gasten en personeelsleden. Zo'n hartelijke begroeting vind ik belangrijk. Mensen voelen zich meer gezien en geapprecieerd, dat geldt ook voor mij. Het intermenselijk aspect maakt het zo veel persoonlijker. Daar hou ik zelf ook van en mogen we allemaal wat meer tijd voor maken. Ik ken bijna iedereen bij voornaam. En zoiets helpt als ik praktische vragen krijg van de bedrijven. Wat ze vragen, kan heel uiteenlopend zijn. Ik en mijn collega’s hebben al hotels geboekt voor buitenlandse zakelijke gasten en vervoer naar de luchthaven geregeld. Memorabel was een work-outsessie enkele jaren geleden. Een van de bedrijven hier had een personal trainer ingehuurd. Zijn oefeningen waren zo intensief dat een van de medewerkers van de inspanning dreigde flauw te vallen. Ik heb me om de arme man bekommerd en hem een glaasje frisdrank gegeven zodat hij even kon bijkomen. Kijk, mijn dag is helemaal geslaagd als ik iemand op het park verder heb kunnen helpen.“


"Wat ik zelf zo knap aan Incubator Darwin vind, is de grote lichtinval. Daar krijg ik van bezoekers veel complimenten over. Het Wetenschapspark is een groene oase en dat vormt echt een hele grote troef. Iets wat in de stad ontbreekt. De kleiputten zitten vol vis. Dat groene, dat is iets waar naar mijn aanvoelen iedereen de dag van vandaag naar snakt. Het park is echt een inspirerend kader, op alle vlakken. Indien hier nog gebouwen bijkomen, dan mogen we het groene aspect zeker niet uit het oog verliezen."   

 

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Antwerpen is eigenaar, ontwikkelaar en beheerder van het Wetenschapspark. Sinds lange tijd stellen wij telkens een POM-medewerker op het Wetenschapspark aan jou voor. Lees hier de interviews met: 

Dajana Haxhijaha
Filip Schepers
Sara Landuyt
Mira Van de Velde