Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren nu te huur van diverse afmetingen.

 

Lees meer!

"In mijn kindertijd lag hier enkel een wandelpad"

2024/02/06

Dajana Haxhijaha is sinds november 2022 op het Wetenschapspark actief als accountmanager Parkbeheer en Commercialisering. Niel is haar heimat. In haar kindertijd passeerde ze geregeld aan het wandelpad waar later Incubator Darwin en het Isala-gebouw zouden verrijzen. “Ik kan zelf vanaf de eerste lijn meemaken hoe het park verder groeit. Dat maakt mijn job spannend en tof.”

 

Dajana Haxhijaha: “Als accountmanager sta ik in voor de huurderstevredenheid. Ik probeer de huurders zo goed mogelijk te helpen met al hun vragen en bekommernissen. Geen dag op het Wetenschapspark is hetzelfde, je weet niet wat er op je afkomt. Als ik mee oplossingen voor allerhande problemen kan aanreiken en de huurders verder kunnen, geeft me dit een tevreden gevoel. Door het dagelijkse contact creëer je ook een band met hen en dat vind ik net zo fijn aan mijn job! Ik volg de planning van het vaste onderhoud van de Isala-, Hippocrates- en Archimedes-gebouwen op en check of de onderhoudstaken naar behoren zijn uitgevoerd. Samen met de rest van Team Exploitatie proberen we iedereen zo goed mogelijk te helpen.  Daarnaast ben ik aanspreekpunt bij de verdere commercialisering van het Wetenschapspark. Ten slotte bekommer ik me over de verhuur van lege ruimtes op het park.“

 

Lang voor het Wetenschapspark de deuren opende, passeerde Dajana geregeld aan wat later de Galileilaan zou worden. “Ik ben op vijf minuten van het park opgegroeid. Uit mijn kindertijd herinner ik me dat hier enkel een wandelpad lag. Nooit gedacht dat ik zo dicht bij mijn ouderlijk huis aan het werk zou gaan.”

 

De Nielse behaalde een diploma vastgoed aan de AP Hogeschool in 2019 en voerde enkele jaren de job van immobiliënmakelaar uit. Ze startte in november 2022 op het Wetenschapspark Universiteit Antwerpen.  Dajana solliciteerde aanvankelijk voor de vacature die door haar latere collega Filip Schepers is ingevuld. “Toch moet ik een indruk hebben nagelaten bij mijn sollicitatie, want ik kreeg later een uitnodiging voor een gesprek. Ze zagen in mij een goede kracht voor de commerciële uitbouw van het park. En zo is de bal aan het rollen gegaan.”

 

"Als makelaar was ik gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed.  Nu richt ik mij op commercieel vastgoed waarbij we ons focussen op enkele speerpuntsectoren zoals de lifesciences, wat het voor mij een fijne uitdaging maakt. Een beleidscomité moet het licht op groen geven of een nieuw bedrijf een goede fit zou zijn voor ons park en eco-systeem. Incubator Darwin legt zich toe op start-ups, terwijl Isala, Hippocrates en Archimedes zich in de eerste plaats naar scale-ups richten. In Darwin bieden we start-ups een helpende hand in hun opstartjaren. De bedrijven in de drie overige gebouwen krijgen ook ondersteuning, maar deze scale-ups nemen vaker zelf de touwtjes in handen." 

 

Met laptop naar buiten
“Een van de grootste troeven van het Wetenschapspark is ongetwijfeld het groene aspect.  Als je in de drukke stad hebt gewerkt, snap je meteen waarom het hier prettig toeven is. In de lente heb ik mijn laptop gepakt om vanaf een van de picknicktafels buiten verder te werken. Van zodra je hier bent toegekomen begin je te genieten van de groene omgeving. Zelfs als het koud is."

 

“Ik kijk echt uit naar de evolutie van het Wetenschapspark. Wanneer Isala helemaal verhuurd is, start een nieuwe fase. Ik kan zelf vanaf de eerste lijn meemaken hoe het park verder groeit. Dat maakt mijn job spannend en leuk, allesbehalve saai. Het zorgt ervoor dat je echt een langetermijnvisie kunt ontwikkelen. Je job hier is niet 100% afgebakend. Samen met het team van de POM-collega’s verdelen we uiteenlopende taken. Elke POM’mer voelt zich echt betrokken bij het park.”
 

 

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Antwerpen is eigenaar, ontwikkelaar en beheerder van het Wetenschapspark. Al enkele maanden stellen wij telkens een POM-medewerker op het Wetenschapspark aan jou voor. Lees hier de interviews met: 

Filip Schepers
Sara Landuyt
Mira Van de Velde

 

LEES OOK:
Vacatures op het Wetenschapspark
"Ossiado zorgt voor bodemadvies doorheen het hele traject"
Q-People: "Bijdragen aan een gezondheidszorg die iedereen ter wereld verdient" 
VILS groeit als kool