Beschikbare Ruimte

Labo's & kantoren nu te huur / te koop van diverse afmetingen.

 

Lees meer!

Exo Biologics

Exo Biologics is een biotechnologiebedrijf dat zich richt op het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe therapeutische kandidaten op basis van Exosomes, bekend als extracellulaire blaasjes. Het is bekend dat zijn biologische functies intracellulaire communicatie tussen de cellen omvatten, overdracht van eiwitten, lipiden, genetisch materiaal en signalering naar de ontvangende cel via celoppervlak of endosomale receptoren.

Momenteel zijn EV's bestudeerd om te worden gebruikt als medicijnafgiftesysteem voor therapeutische toediening vanwege het feit dat ze de bloed-hersenbarrière kunnen passeren. Exosomen winnen aan kracht in de wetenschappelijke gemeenschap als mogelijke alternatieven voor stamceltherapieën. In de afgelopen jaren is er een toenemend aantal publicaties verschenen over de onbeperkte toepassingsgebieden die kunnen worden gebruikt voor prognose, therapie en als biomarkers voor gezondheid en ziekte.

Exo Biologics heeft sterke partnerschappen en invloedrijke netwerken voor samenwerking en onderzoek naar nieuwe medische behandelingen, waaronder onderzoekscentra, openbare universiteiten en particuliere partners. Onze primaire missie is om betaalbare en toegankelijke therapieën te bieden aan patiënten met onvervulde medische behoeften.

Contact:

Exo Biologics SA
Gailileilaan 19,
2845 Niel

www.exobio.be